21 iunie 2024, 3:48

Campanie de salvare a Cazinoului din Constanța, lansată de organizatorii Neversea- ” S.O.S Casino”

Luni, 18, iunie, a fost lansată o campanie de donații pentru Cazinoul din Constanța, de către organizatorii renumitului festival de muzică „Neversea”.

Împreună cu Primăria Constanța, organizatorii „Neversea” au anunțat în cadrul unei conferințe de presă, demararea proiectului de finanțare „S.O.S Cazino”, prin care invită toate persoanele dornice de a rămâne în istorie pentru contribuirea infimă la salvarea Cazinoului din Constanța.

Sursa: ziuaconstanta.ro

”Pe lângă festival şi pe lângă ceea ce oferim în cele patru zile, noi credem şi în amprenta pe care vrem să o lăsăm în comunitate, dincolo de perioada festivalului. Ne-am dorit să fim iniţiatorii, dar şi catalizatorii unei campanii care să pună în valoare oraşul Constanţa, iar obiectivul ales în acest sens este una dintre clădirile simbol ale României, Cazinoul din Constanţa. Toţi cei pe care îi leagă o amintire de această splendidă clădire pot contribui şi împreună o putem salva”, a declarat Edy Chereji, director de marketing şi comunicare „Neversea”.

”Anul acesta, pentru a doua ediţie a festivalului Neversea, organizatorii îşi doresc să se implice şi să fie un catalizator pentru comunitatea din Constanţa, un oraş care a primit cu atâta căldură cel mai mare eveniment muzical de pe plajă din România, dar şi pe cei peste 153.000 de participanţi din întreaga lume”, au spus organizatorii.

Cazinoul din Constanța reprezintă una din cele mai importante clădiri istorice ale României și totodată, cea mai importantă atracție turistică a orașului port.

Sursa: adevarul.ro

Simbolul istoric a fost construit în anul 1909 și inaugurat la data de 1910 în luna august.  Acesta se află în centrul istoric al Constanței, pe faleza din vecinătatea bulevardului Regina Elisabeta și își așteaptă turiștii să-l admire în toată splendoarea sa, deși nu se află în cea mai bună stare, motiv pentru care s-a și lansat acestă acțiune de strângere a fondurilor pentru restaurare.

Pentru cei ce doresc să doneze, o pot face până la data de 1 noiembrie aici.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol