CITIRE

Campionatul Național de Raliuri 2017, un sezon spe...

Campionatul Național de Raliuri 2017, un sezon spectaculos

Cele șapte etape de anul acesta ale Campionatului Național de Raliuri (CNR) s-au încheiat, iar echipajul format din Bogdan Marișca și Carmen Poenaru a câștigat titlul național, ajungând pe locul întâi în jumătate dintre raliurile ce au avut loc.

Ca de fiecare dată, startul s-a dat la Raliul Brașovului, urmat de Transilvania Rally, etapă care a făcut parte și din Tour European Rally 2017. Au urmat Raliul Arad, Bacău și cel din Harghita, cu acesta încheindu-se prima parte a campionatului. Echipele participante la CNR au mers apoi spre Iași pentru penultima confruntare, iar la Raliul Sibiului s-au stabilit câștigătorii.

Pilotul Bogdan Marișca a câștigat pentru a doua oară în carieră titlul de campion național, prima oară reușind acum 12 ani, de data acesta fiind acompaniat de Carmen Poenaru, informează Prosport.ro.

Sursă imagine: prosport.ro

Le mulțumesc celor care au fost lângă noi – parteneri, familie, echipă, prieteni, fani. Am muncit pentru asta, dar am avut şi noroc şi este o mare împlinire după titlul ratat în 2007. A fost un raliu în care nu m-a interesat viteza, ci am dorit să ajungem cum trebuie la final, pentru că a avut o încărcătură deosebită. Am tras tot sezonul pentru acest rezultat şi suntem foarte mulțumiți de tot ceea ce am obţinut. Ne bucurăm că acest ultim raliu a adus şi titlul în clasamentul pe echipe, iar proiectul Napoca Rally Academy merge mai departe„, a declarat Marișca la finalul Raliului Sibiu pentru Prosport.ro.

[Sursă imagine: promotor.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.