24 septembrie 2023, 0:10

Cântăreața Sia dezvăluie că suferă de autism: ”Nimeni nu te poate iubi dacă ai secrete”

Sia a abordat un subiect foarte personal în cadrul unui podcast: autismul ei. Cântăreața australiană a dezvăluit pentru prima dată că suferă de această tulburare de neurodezvoltare, scrie ABC News.

Invitată în cadrul emisiunii „Rob Has a Podcast”, artista a spus: „Sunt pe spectru și momentan sunt și în perioada de recuperare. Sunt multe lucruri în viața mea. Să te recuperezi și să știi ce problemă neurologică ai putea să ai sau nu, ei bine, cred că are foarte mare importanță. Cred că nimeni nu te poate cunoaște și nu te poate iubi atâta vreme cât ești plin de secrete și trăiești în rușine.”

Cântăreața, 47 de ani, a lăsat de înțeles că abia recent a descoperit că suferă de autism. ,,Simt că timp de 45 de ani mi-am spus că trebuie să mă duc și să-mi pun costumul de om. Abia în ultimii doi ani am devenit pe deplin eu însămi” , a declarat vedeta în vârstă de 47 de ani, ale cărei hituri sunt ,,Chandelier”, ,,Cheap Thrills” și ,,Elastic Heart” .

Sia a vorbit și despre abuzul de substanțe și cum a căutat tratament în direcția asta.

,,Când, în sfârșit, te așezi într-o cameră plină de străini și le spui cele mai profunde, cele mai întunecate și mai rușinoase secrete ale tale și nu te simți ca un gunoi pentru prima dată în viața ta, atunci pentru prima dată ești văzut pentru cine ești cu adevărat. Abia atunci începi să funcționezi ca om fără să te prefaci că ești altceva”, a spus aceasta.

Dezvăluirile cântăreței sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât ea a regizat și produs filmul ,,Music” (lansat în 2021), care tratează acest aspect.

Lungmetrajul a stârnit controverse deoarece australianca a ales o persoană neurotipică – dansatoarea și actrița Maddie Ziegler – pentru a interpreta rolul unei tinere autiste. Sia și-a cerut scuze pentru această alegere.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol