13 august 2020, 2:25

FOTO Carantina sporește creativitatea. Peste 100 de desene pe asfalt realizate de o fetiță de 14 ani

Perioada carantinei a fost una greu de suportat pentru noi toți. Însă cel mai greu au avut de suferit adolescenții care au fost privați de mersul la școală, de activitățile lor zilnice sau de întâlnirile cu prietenii. Cei mici s-au putut bucura în toată această perioadă de prezența părinților, de jocuri și activități în familie, iar cei mai mari au pus la bătaie spiritul lor creativ pentru a putea scăpa de plictiseală.

Unii au ales să dea petreceri online, alții să citească, iar alții să transforme banalul desen pe asfalt într-o călătorie în jurul lumii. Ideea i-a aparținut lui Macaire Everett, în vârstă de 14 ani și a fratelui său, Camden, de 9 ani, potrivit 9AM.ro. 

Aceasta a avut ideea sclipitoare de a desena peste 100 de imagini din diferite colțuri ale lumii, reușind să-i ofere fratelui său mai mic o adevărată călătorie în jurul lumii, chiar și în timpul carantinei.

De minunatele desene s-au putut bucura și vecinii, care s-au bucurat atât de procesul realizării lor, cât și de rezultatul final. Cei doi puști nu vor să se oprească aici și au în plan depășirea propiului lor record.

Sursă Foto: 9AM.ro.

Sursă Foto: 9AM.ro.

Sursă Foto: 9AM.ro.

Sursă Foto: 9AM.ro.

Sursă Foto: wgntv.com

Sursă Foto: nbcchicago.com

Sursă Foto: metro.co.uk

Sursă Cover Foto: consent.yahoo.com.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.