CITIRE

Cardi B, prima femeie din istorie care câştigă un ...

Cardi B, prima femeie din istorie care câştigă un premiu Grammy pentru cel mai bun album solo de rap

Gala premiilor Grammy de anul acesta a fost plină de surprize, atât pentru fanii vedetelor de peste Ocean, cât și pentru participanți. Acest lucru s-a datorat în primul rând anunțului marelui câștigător Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obţinut patru trofee, pentru piesa „This Is America”, deși marii favoriți erau Kendrick Lamar și Drake, ambii nominalizați la câte șapte categorii, ciează Mdediafax.ro. 

De departe însă, surpriza serii a fost Cardi B, care a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rap la cea de-a 61-a ediţie a Premiilor Grammy, devenind primul artist de sex feminin care a câştigat la categoria de rap solo.

Sursă Foto: ProFM.ro

În cea mai mare parte, artiştii de sex masculin au câştigat în fiecare an de când albumul Best Rap a devenit categoria anuală Grammys în 1996, grupul Naughty by Nature fiind primul câştigător.

Înainte de a câştiga Cardi B, singura femeie care a mai obţinut o victorie la o secţiune rap a fost în 1997, când grupul hip-hop Fugees, care o includea pe Lauryn Hill, a câştigat albumul Best Rap for the Score.

Cu un succes pentru albumul ei intitulat Invasion of Privacy, Cardi B nu numai că devine prima femeie care a câştigat cel mai bun album de rap ca artist solo, dar obţine şi prima victorie Grammy.

 În discursul său, Cardi B le-a mulţumit colaboratorilor şi a dat un „strigăt” special fiicei sale, Kulture, care s-a născut în iulie anul trecut.

Rapperul a fost nominalizat, de asemenea, pentru albumul anului, Record of the Year, cel mai bun spectacol rap şi cel mai bun spectacol Pop Duo / Group.

 

Sursă: www.mediafax.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.