22 ianuarie 2022, 4:14

Care au fost cele mai proaste filme din 2017. Nominalizările la „Zmeura de Aur”

Zilele acestea au fost anunţate nominalizările pentru Zmeura de Aur, trofeul decernat celor mai nereuşite performanţe de pe marele ecran. Pe lista nominalizaţilor pentru cel mai puţin dorit premiu de la Hollywood se află Tom Cruise, Johnny Depp şi Mark Wahlberg.

„Cincizeci de Umbre Întunecate” (Fifty Shades Darker”), al doilea film din trilogia inspirată din romanele scrise de E.L. James, conduce în topul nominalizărilor pentru Zmeura de Aur. Pelicula apărută anul trecut, de Sfântul Valentin, a fost nominalizată pentru cel mai prost film, cel mai prost scenariu, cel mai prost sequel şi cea mai proastă combinaţie pe marile ecrane, cel mai prost actor – Jamie Dornan, cea mai proastă actriţă – Dakota Johnson, cea mai proastă actriţă în rol secundar – Kim Basinger şi cel mai prost regizor – James Foley.

Fifty Shades Darker, sursa: ew.com

Cu şanse să câştige Zmeura de Aur pentru cel mai prost film mai sunt Baywatch, The Emoji Movie, Mumia şi cea mai nouă producţie a seriei Transformers.

Lista nominalizărilor pentru cel mai prost actor poate fi uşor confundată cu cea pentru Oscaruri: Johnny Depp, Tom Cruise și Mark Wahlberg.

Decernarea premiilor Zmeura de Aur va avea loc pe 3 martie, cu o zi înaintea, galei Oscarurilor. De obicei, laureaţii nu vin să-şi ridice trofeele.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.