CITIRE

Carmen Dan, declarații de la Spitalul Floreasca

Carmen Dan, declarații de la Spitalul Floreasca

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut primele declarații, după vizita la Spitalul Floreasca:

„Veștile sunt îmbucărătoare, băieții se vor externa mâine, Ștefania este puternică, este încrezătoare și este bine. Nu sunt în momentul acesta motive să ne îngrijorăm, spun asta vizavi de informațiile care au apărut inițial. Are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar repet, starea ei este bună. A vorbit dimineață și cu un psiholog și mă bucur că a făcut lucrul acesta. Ce am identificat la toți trei a fost sentimentul datoriei îndeplinite”, a declarat Carmen Dan.
Întrebată despre intervenția Jandarmeriei, Carmen Dan a răspuns: „Nu ministrul coordonează intervențiile Jandarmeriei. După fiecare misiune operativă se face un raport care se pune la dispoziția conducerii Ministerului. Aștept acel raport.”

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. ileana

    13 august

    Ma bucur ca fata jandarm este bine ! Asi vrea totusi sa vad pe cineva ,din cei care ne conduc, ca se arata ingrijorati si de soarta protestatarilor!!!! Chiar daca acestia nu i-au votat ! Sau ,voi, cei din conducere, ganditi ca asta meritau protestatarii si nu merita sa va pierdeti vremea?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.