20 mai 2022, 6:38

Cârtițel, un nou serial pe Boomerang!

Începând de luni, 13 decembrie, ora 16:00, Boomerang va difuza un nou serial – Cârtițel. Serialul va fi difuzat zilnic, iar cei mici vor urmări aventurile locuitorilor din orașul Mole Town și ale cârtiței înțelepte.

Despre serial

Cârtițel este un serial creat după scurtmetrajul „Cavalerul Cârtițel și invitația la castel”. Personajul principal a salvat Mole Town de Grădinar, iar locuitorii orașului îl respectă și îl văd drept liderul lor. Acum, cu ajutorul lui Manny, Cârtițel are sarcina de a menține cetățenii din Mole Town fericiți și în siguranță.

Noul serial va urmări neajunsurile de zi cu zi ale lui Cârtițel, în timp ce acesta călătorește prin tunelurile tărâmului său secret subteran și întâmpină multe necazuri. Dar, cu perseverența, ingeniozitatea și prietenii de ajutor, el găsește întotdeauna o modalitate  de a ieși dintr-o criză!

Cine este Cârtițel?

Cavalerul Cârtițel este un animăluț amuzant și drăguț. În primii săi ani de viață, nu s-a înțeles prea bine cu celelalte cârtițe din Mole Town. Dar, de când a devenit Păzitorul Cărții Magice și cea mai faimoasă cârtiță din întreaga lume, lucrurile s-au schimbat puțin… În prezent, deși statutul lui Cârtițel printre prietenii și vecinii lui s-a schimbat, el a rămas la fel. Încă este un pic un visător; ciudățel, ușor excentric și amabil.

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 16:00. Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 16:00.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol