7 iunie 2020, 5:29

Cărturești Verona organizează primul târg de carte pentru copii, BOOKerini

Prima ediție a târgului de carte pentru copii BOOKerini, va avea loc în perioada 6 – 8 octombrie la Cărturești Verona. Aici vor avea loc lansări de carte, ateliere de creat povești. de ilustrații, de bandă desenată, precum și expoziții interactive și lecturi publice.

„Preț de trei zile, orașul citește, desenează, dezbate pe marginea subiectelor de interes din domeniul literaturii pentru copii: ce definește o carte frumoasă, cine și cum alege cărțile potrivite pentru copiii noștri, cum pot scriitorii și ilustratorii să vină în sprijinul profesorilor”, potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis de agerpres.ro.

Copiii vor avea posibilitatea să participe la târg la ateliere de ilustrații și să întâlnească eroi din povești sau să-l asculte cântând la pian pe Harry Potter. La eveniment vor participa edituri precum Humanitas Junior, Cartea Copiilor, ALL, Litera Mică, Frontiera, sau Univers Enciclopedic Junior. Printre invitați se vor număra Iulia Iordan, Veronica D. Niculescu, Carmen Tiderle, Cristina Andone, Lavinia Braniște, Anca Smarandache, Mircea Stanciu, Lavinia Braniște, Laura Grunberg, Adina Rosetti, Mihaela Coșescu și Cristiana Radu.

 

[Sursă imagine: radioromaniacultural.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.