23 aprilie 2024, 11:31

“Casa bântuită a lui Gumball” și ‘Turnul de apărare” sunt acum pe Cartoon Network Game On (Roblox)

Pe locuri, fiți gata, Cartoon Network! Primăvara aceasta aduce un plus de adrenalină prin intermediul unui nou joc – Casa Bântuită Gumball.

Jocul oferă o experiență inedită ce are loc într-o casă bântuită din Elmore. În joc apar personaje îndrăgite din cunoscutul serialul „Lumea Minunată a lui Gumball" – Darwin, Anais, Gumball și mulți alții.

În timp ce jucătorii explorează Casa Bântuită, sunt întâmpinați de Gumball și își dau seama că trebuie să îndeplinească o misiune palpitantă pentru a scăpa de pericolele care îi pândesc. Cu toate acestea, trebuie să fie vigilenți, deoarece o fantomă s-ar putea ascunde în apropiere. Nu este cazul de îngrijorare, deoarece personajele din Casa Bântuită oferă indicii și sfaturi pentru a-i ajuta pe participanții la joc să îndeplinească misiunea și să scape de pericolele care îi pândesc.

Odată îndeplinită misiunea, jucătorii pot obține un loc în clasament. Jocul Casa Bântuită este disponibil pe Roblox și poate fi jucat oricând.

Mai sunt multe de văzut din Uimitoarea lume a lui Gumball! Cartoon Network Game On! se pregătește, de asemenea, pentru un nou joc Gumball Turnul Apărării care va apărea în curând în metaverse. Elmore este sub asediu, iar jucătorii trebuie să intervină pentru a salva situația. Fiți pregătiți pentru a apăra Elmore! deoarece personajele voastre preferate din Gumball vă stau la dispoziție, gata pentru a ajuta la apărarea orașului. Noul joc prezintă patru turnuri diferite de construit, fiecare cu trei opțiuni speciale de îmbunătățire. Cu zece niveluri de cucerit, jucătorii vor avea parte de o confruntare epică, cu o mulțime de Gumball XP și monede de câștigat pe parcurs.

Cartoon Network Game On! este o experiență imersivă pe populara platformă de jocuri Roblox, care îi transportă pe copii într-un tărâm virtual. Aceasta le permite participanților să se implice în jocuri în care pot explora lumea virtuală a serialelor de succes mult îndrăgite – Cartoon Network Craig și Dumbrava, Haideți, Tineri Titani!, Aventurile Fraților Ursuleți, Ben 10 și Uimitoarea lume a lui Gumball.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol