CITIRE

Căsuțele pe roți – idee originală promovată ...

Căsuțele pe roți – idee originală promovată de cinci tineri din Miercurea Ciuc

De doi ani, cinci tineri din Miercurea Ciuc realizează căsuțe mobile cu baie, living, bucătărie, dormitor. Acest proiect se bucură din ce în ce mai mult succes în fața persoanelor care pleacă des în vacanțe sau a celor care sunt nevoiți să schimbe constant orașul pentru locul de muncă.

Conceptul căsuțelor pe roți începe să prindă contur și în România. Cu lungimea unei rulote, dar condiții ca într-un apartament, căsuțele mobile sunt o obțiune bună pentru a pleca în concediu.

„Casele au pereţii izolaţi, astfel că se poate sta în ele fără niciun fel de problemă şi vara şi iarna. Toate casele pe care noi le producem se pot conecta direct la sursa de reţea de apă, dar avem şi rezervoare încorporate, putem avea o independenţă de reţea”, a spus unul dintre fondatorii proiectului „Eco Tiny House”, Botond Szakacs, corespondentului mediafax.ro.

Fondatorul proiectului Eco Tiny House a spus că deja au fost vândute cinci case pe roţi în România, iar acum sunt livrate primele două în străinătate. Preţurile unor astfel de case mobile sunt cuprinse între 17.000 şi 40.000 de euro, în funcţie de cerinţele clienţilor, nivelul de echipare şi materialele folosite.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.