26 iunie 2022, 8:23

Cât de prost să fii să îl enervezi pe Mike Tyson, când ești “închis” cu el în avion (și nu ai unde să fugi). Păi cam atât…(VIDEO)

Mike Tyson, fostul campion la Categoria Grea nu pare genul de persoană pe care ai vrea să o enervezi. În plus, omul a făcut și trei ani de închisoare, în 1992, așa că nu pare genul de persoană cu care ar trebui să te pui…decât dacă ai o asigurare de viață extrem de bună.

Întâmplarea de mai jos s-a petrecut, recent, în avion, în timpul zborului San Francisco – Florida.

Conform TMZ, respectivul bărbat a intrat in discuție cu Tyson, a cerut un autograf, iar apoi a făcut o poză cu fostul pugilist.

Până aici toate bune.

Aflat pe scaunul din spatele lui Iron Mike, bărbatul a continuat să vorbească, lucru care a început să-l enerveze pe Tyson.

De altfel se vede cum, stând în spatele acestuia, bărbatul comentează persiflator, iar la un moment dat se referă la aceștia catalogându-i drept “țărani”. Vreme de câteva minute provocările au continuat.

Mike a stat cât a stat, până a atins punctul de fierbere. În cele din urmă, fostul sportiv s-a ridicat și s-a năpustit asupra acestuia lovindu-l de mai multe ori.

De altfel, la finalul filmului se vede și fața tristă a “curajosului”.

Cine este bărbatul care l-a enervat pe Iron Mike?

TMZ a aflat și numele celui care l-a enervat pe Mike Tyson.

Se numește Melvin George Townsend III, este din Florida și are un CV bogat în ceea ce privește infracțiunile săvârșite.

Pe rând, Melvin a fost găsit vinovat pentru fraudă, furt calificat, jaf, posesie de substanțe interzise și trafic de bunuri furate.

A făcut în două rânduri închisoare: 20 de luni, iar apoi alte 15 luni.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol