19 mai 2024, 23:47

Cât te costă să repari ecranul lui iPhone 12? Luaţi un Aspacardin…

Dap, toată lumea se gândeşte la lansarea iPhone 12. Iar “împiedicaţii” au o întrebare în plus. Ce se întâmplă dacă îl scap pe jos? Deci, cât te costă să repari ecranul lui iPhone 12?

Luaţi preventiv un Aspacardin.

Dar haideţi, totuşi,  să fim pozitivi. Să luăm partea bună a lucrurilor. Nu vei putea pierde încărcătorul, pentru că n-ai. Ştiu, sunt răutăcios.

Apple a anunțat cât va fi taxa pentru repararea noilor iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Pentru iPhone 12 Pro, prețul de reparație a ecranului este de 279 USD. Neschimbat comparativ cu iPhone 11 Pro anul trecut. În ciuda ecranului “deştept” şi utilizării sticlei noi întărite cu ceramică.

Cât de costă să repari ecranul lui iPhone 12?

Cu toate acestea, costul de 279 USD pentru repararea ecranului de bază al iPhone 12 a crescut cu 80 USD comparativ cu iPhone 11, iar costul reparării „altor daune” a crescut cu 50 USD până la 449 USD. Prețurile de reparații pentru iPhone 12 Pro Max și 12 mini nu sunt încă anunțate, scrie The Verge.

Pentru iPhone 12 de bază, aceasta reprezintă o creștere substanțială a prețului în comparație cu cei 199 USD pe care i-ai plăti pentru repararea ecranului iPhone 11, probabil pentru că acum are un ecran OLED și nu un ecran LCD.

Şi mai gândiţi-vă la ceva. Acestea sunt preţurile anunţate pentru Statele Unite. În Europa e mai scump. Iar în România…nu e cazul să comentez. Aşa că gândiţi-vă de două ori înainte să-l scăpaţi din mână.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol