8 august 2020, 6:07

Cătălina Ponor, desemnată ambasador la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Stuttgart

Cătălina Ponor, gimnasta din Constanța în vârstă ce 31 de ani a fost desemnată drept ambasador la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Stuttgart, din octombrie 2019.

„Tripla campioană olimpică, gimnasta Cătălina Ponor a fost desemnata de către Federația Internațională de specialitate, Ambasador pentru Mondialele de Gimnastica de la Stuttgart, din luna octombrie.
Ambasador pentru gimnastica feminină, Cătălina are rolul de a transmite noilor generații de sportive, dar și lumii , pasiunea pentru sport și e îndemnată să împărtășească din experiența adunată intr-o carieră de excepție. Cu stilul ei elegant, cu o longevitate remarcabilă, 3 ediții de Jocuri Olimpice, Ponor este o gimnastă de legendă, un campion de poveste: 23 de medalii în carieră-11 de aur, 6 de argint și 6 de bronz. 
Felicitări, Cătălina Ponor! Sperăm să le porți noroc gimnaștilor români la mondialele care dau calificarea olimpică la Jocurile de la Tokyo!”, anunţă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

De-a lungul carierei sale, Cătălina Ponor a câştigat 23 de medalii-11 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz, fiind una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României.

Tripla campioană olimpică, gimnasta Cătălina Ponor a fost desemnata de către Federația Internațională de specialitate,…

Gepostet von Comitetul Olimpic si Sportiv Roman am Freitag, 5. April 2019

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.