24 ianuarie 2021, 4:09

Câți bani face Dorian Popa. Artistul se află pe prima poziţie în topul câştigurilor din YouTube

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului în România. În jurul acestuia s-au stârnit tot timpul controverse, de la modul în care arată, schimbările sale de look, stilul vestimentar sau modul în care alege să își trăiască viața. Chiar dacă am fi tentați să credem că este nedrept sau supărător, pentru artist este cu totul pe dos.

Este foarte fericit că se află mereu în lumina reflectoarelor, motiv pentru care ține să își expună întreaga viață pe rețelele de socializare. Postează zilnic pentru a ține legătura cu fanii săi din întreaga țară și vine mereu cu ceva nou pentru a-i surprinde.

Trăiește o viață luxoasă și se bucură de un succes fantastic. Totuși, mulți cred că pentru asemenea venituri și pentru a-și permite chiar tot ce își dorește, Dorian Popa ar face videochat sau chiar ar avea o carieră secundară ca actor în filme pentru adulți.

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, Dorian Popa și-a publicat veniturile câștigate de pe urma activității sale în mediul online. Potrivit Adevărul.ro, artistul câștigă aproximativ 10.000 de euro pe lună, bani pe care îi primește în urma videoclipurilor pe care le postează pe YouTube. Acest lucru îl lansează în acest moment pe prima poziție în topul veniturilor din social media realizate de vedetele din România.

Astfel, Dorian Popa reușește să-l surclaseze pe vlogger-ul Selly, care câștigă 5.500 de euro conform socialblade.com.

Aceste sume se pot mări semnificativ și în funcție de prestația reală a artiștilor, participarea la concerte sau în campanii publicitare pentru diverse branduri.

Pe lângă acestea, Dorian Popa are contracte de imagine, dar și de plasare de produse cu mai multe branduri din România. Mai mult decât atât, înregistrările și postările sale sunt de fiecare dată viralizate, ocupând primele poziții în trending pe YouTube, iar în ultima lună s-au bucurat de 21,8 milioane de vizualizări.

“Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraţilor. 24/7”, a scris Dorian Popa. 

În luna august a acestui an, Dorian Popa a câștigat 12.000 de euro, dar cea mai bună lună a fost august 2018, când a câştigat 22.000 de euro lunar conform estimărilor Youtubers.me.

Cel mai recent succes al artistului de pe rețelele de socializare este melodia „Înoată Cheluțu”, care are până în acest moment 9,6 milioane de vizionări. El este urmărit pe Instagram de peste 2 milioane de persoane.

Sursă Foto: viva.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.