8 august 2020, 21:02

Câți români aleg litoralul pentru a sărbători Revelionul

Litoralul Românesc este agenția cea mai mare care oferă turiştilor români cazare la hoteluri, vile şi pensiuni. Anul acesta au estimat aproximativ 2.000 de turişti care vor petrece Revelionul la mare, timp de 3 nopți, cu sume cuprinse între 459 de lei şi 4.000 de lei pe cameră.

„În acest an, 12 hoteluri au lansat oferte de cazare, încă din septembrie. Pachetele de Revelion includ în jur de 2.500 de locuri în camere, plus cina festivă. Până acum s-au vândut 60% din aceste locuri.[…] Cel mai scump hotel de pe litoral, Iaki, a fost şi primul care a vândut toate locurile” declară cei de la Litoralul Românesc într-un comunicat.

sursa: litoralulromanesc.ro

Pe lista celor mai scumpe locuri se află şi hotelul din Venus, de patru stele, ce oferă 4 nopți cu all-inclusive la suma de 2.725 de lei pe cameră, hotelul din Mamaia, de cinci stele, ce oferă 5 nopți de cazare şi cină festivă de Revelion la suma de 3.060 de lei pe cameră și hotelul Phoenicia Royal, cel mai nou hotel din Năvodari, care oferă 3 nopți şi cină festivă de Anul Nou la suma de 532 de euro pe cameră.

În cazul în care îți doreşti ceva ieftin, cei de la litoralulromanesc.ro sugerează hotelul din Eforie Nord, de trei stele, ce oferă un pachet de 3 nopți cu mic dejun inclus la suma de 459 de lei pe cameră, urmând hotelul din Mamaia, de patru stele, ce oferă 3 nopți şi cină festivă de Revelion la suma de 978 de lei pe cameră.

sursa: litoralulromanesc.ro

„În această perioadă turiştii pot face plimbări pe faleza staţiunii Mamaia, în centrul vechi al Constanţei sau pe faleza Cazinoului din Constanţa. Pot alege să-şi petreacă timpul în spa-urile hotelurilor de pe litoral, cu masaje relaxante sau tratamente ce se regăsesc doar pe litoralul românesc. Serile pot fi petrecute în restaurantele hotelurilor care pregătesc spectacole şi seri tematice” – a declarat directorul portalului litoralulromanesc.ro, Ştefan Necula, potrivit news.ro.

sursa: radiovacanta.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.