1 martie 2024, 13:04

Cazuri trase la xerox. Șoferi ucraineni, beți, conducând cisterne, gonind pe autostradă (VIDEO)

Cazuri ale unor șoferi ucraineni prinși în trafic beți sunt din ce în ce mai frecvente.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au fost sesizaţi de conducători auto, prin apeluri la 112, că o cisternă circulă haotic pe Autostrada Soarelui. Şoferul, cetăţean ucrainean, avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testările au arătat și indicii cu privire la consumul de droguri.

Șoferul a fost identificat ca fiind un bărbat, de 44 de ani, cetăţean ucrainean. ”Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a transmis poliția

Cisterna pe care o conducea era plină și avea aproape 20 de tone de GPL

Nu este singurul caz de acest fel. În urmă cu o săptămână, un alt șofer ucrainean a fost prins beat la volanul unei cisterne, pe Autostrada A2. Bărbatul mergea în zig-zag și ținea cu greu autovehicului pe șosea.Și acesta a fost depistat tot în urma telefoanelor la 112.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol