31 august 2023, 10:44

CdRF FotoMarket pe 11-12 februarie, la OTOTO Store

Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF), primul și singurul proiect de acest gen din România dedicat fotografilor amatori și profesioniști, vă invită la CdRF FotoMarket, pe 11-12 februarie, la OTOTO Store, Calea Victoriei, 153, între orele 12:00-21:00.

Vor fi prezenți fotografii Adi Bulboacă, Cornel Lazia, Cristina Irian, Cristian Crisbășan, Ioana Moldovan, Hajdu Tamás, PAC, Sorin Florea, Silviu Gheție, ale căror lucrări vor fi expuse în cadrul evenimentului și disponibile pentru vânzare. Intrarea este liberă.

Fiecare fotografie are o poveste, iar publicul este invitat să o descopere chiar de la autorii acestuia. O parte dintre lucrări pot fi văzute și online, pe www.cdrf.ro/shop

 

Creat de un grup cu o vastă experiență în diverse domenii ale fotografiei, Centrul de Resurse în Fotografie își propune să sprijine activ dezvoltarea și profesionalizarea comunității fotografice din România, dar și să ofere o mai bună prezență și vizibilitate fotografiei românești pe piețele internaționale.

Astfel, CdRF îmbină programe educaționale cu oportunități de lucru, expunere, producție și vânzare de fotografie, având focus pe fotograf și nevoile sale, de la workflow și organizare tehnică până la expunere, promovare și sprijin în demersuri artistice.

Centrul de Resurse în Fotografie propune, de asemenea, cursuri de specializare pentru fotografi, întâlniri pentru networking și discuții despre fotografie, servicii personalizate în funcție de nevoile acestora și un demers susținut de vânzare de print, ca produs artistic.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol