6 februarie 2024, 10:05

Ce antrenor aduce cel mai bogat club din lume?

Cumpărarea clubului Newcastle de Mohamed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor britanice. Și o să mai țină, pentru că urmează transferurile.

„Castingul” a luat sfârșit a anunțat pe prima pagină ziarul AS referindu-se la  cel care îi va locul pe bancă antrenorului Steve Bruce, recent demis.

AS crede că știe cine este alesul celor de la Newcastle – Paulo Fonseca. Antrenorul portughez îndeplinește toate cerințele patronului Mohamed Bin Salman și va prelua în scurt timp echipa.

Paulo Fonseca, liber de contract din iunie, când s-a despărțit de AS Roma, unde a fost înlocuit cu Jose Mourinho, a purtat deja primele discuții cu cei din conducerea clubului Newcastle, și, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, și-a dat acordul să vină la echipă.

În vârstă de 48 de ani, Fonseca este un antrenor tânăr, dar experimentat, cu rezultate foarte bune în spate. Știe să gestioneze proiecte importante și are foarte multe conexiuni în lumea fotbalului, care îl ajută foarte mult la transferuri. Pentru a crea un mega club, el este antrenorul perfect, mai scriu jurnaliștii de la AS, preluați de DigiSport.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol