CITIRE

Ce beneficii se pot ascunde în spatele biletelelor...

Ce beneficii se pot ascunde în spatele biletelelor de avion

Este o idee bună să urmăriți companiile low-cost, care oferă prețuri mai mici decât competitorii. Însă companiile aeriene au găsit un mod ingenios de a atrage clienți: odată cu biletul de avion oferă pasagerilor și alte avantaje precum skipass gratuit, invitații la degustări de vin, reduceri la muzee și multe altele.

Companiile aeriene din întreagă lume au încheiat parteneriate cu restaurante, hoteluri, crame, magazine, muzee, galerii, companii de transport, stațiuni de ski, agenții de turism pentru a le oferi clienților reduceri sau bonusuri la o mulțime de servicii. Așadar, mai nou, biletele de avion pot ajută turiștii să economisească bani în vacanță.

Cele mai multe companii aeriene includ în prețul biletului de avion servicii (catering, check-în gratuit, dușuri, paturi, acces la internet, sistem video și iPod-uri). Toate serviciile sunt oferite cu singurul scop de a face zborurile mai plăcute. Mai nou, biletul de avion ascunde oferte greu de refuzat de către turiști.

Acces gratuit la ski

Sursa evz.ro

Companiile aeriene fac vacanțele la ski mai ieftine. Odată cu biletul de avion, operatorii oferă transport gratuit de la aeroport la hotel, skipass-uri gratuite, reduceri la închirierea echipamentului, acces la parcări, scrie cnbc.com. Profitând de aceste bonusuri, turiștii pot face economii de câteva sute de euro într-o vacanță.

Degustări gratuite de vin

Sursa novatv.ro

Pasionații de vin, dar nu numai, vor aprecia cel mai mult biletele de avion care le oferă acces la crame unde vor avea ocazia să stea de vorba cu adevărații cunoscători de vinuri, să le afle povestea și să deguste un pahar de vin într-o atmosfera inedită.

Tururi gratuite, reduceri la mall-uri

Sursa www.onepixel.com

O companie aeriană turcă le oferă călătorilor care au escală în Istanbul între 6 și 24 de ore, bilete de avion care includ cazare (dacă este cazul) și un tur al orașului.

Un operator aerian coreean le oferă călătorilor reduceri la restaurante, teatru, atracții turistice, bilete de transport în comun și chiar la servicii medicale. În funcție de țară de destinație, ofertele pot include reduceri la mall-uri, grădini zoologice sau la serviciul de închiriat mașini.

Sursa wall-street.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.