CITIRE

Ce film a bătut „Războiul stelelor” și „Furios și ...

Ce film a bătut „Războiul stelelor” și „Furios și iute” în topul încasărilor

Succes de 630 de milioane de dolari pentru Iron Man, Thor, Captain America şi prietenii lor. Cel mai recent film din seria „Răzbunătorii” a devenit pelicula cu cele mai mari încasări din istorie în primul weekend de la lansare.

Până acum, primul loc era ocupat de al optulea film din seria „Furios şi iute”, care adunase „doar” 540 de milioane de dolari. Suma este cu atât mai impresionantă, cu cât „Răzbunătorii: Războiul infinitului” nu a fost lansat încă în China, a doua cea mai mare piaţă de desfacere din industria filmului. Pelicula înţesată de supereroi are cel mai mare succes în Statele Unite, unde a adus încasări de 250 de milioane de dolari. Ceea ce înseamnă că a doborât inclusiv recordul deţinut până acum de „Războiul Stelelor: Trezirea Forţei”, care adunase 248 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Câți supereroi de benzi desenate încap într-un film? Toți, s-au gândit cei de la Marvel. „Avengers: Infinity War” îi aduce împreună pe toți supereroii din așa-numitul Marvel Cinematic Universe, seria de filme care a recalibrat mașinăria de profit a Hollywood-ului și care a început cu Iron Man în 2008.

sursa: collider.com

10 ani și 18 filme mai târziu, supereroii au generat încasări de aproape 15 miliarde de dolari. Iar modelul de business al celor de la Marvel a devenit standardul de aur la Hollywood: fiecare supererou are propriul lui film și din când în când, toți se întâlnesc într-un univers comun.

„Avengers: Infinity War” leagă toate firele de poveste și îi pune pe Răzbunători în fața celui mai puternic adversar de până acum.

Ca toți villain-ii de comic-books, ceea ce urmărește Thanos este să distrugă lumea. Și o va face cu ajutorul unei mănuși capabile să controleze cele șase pietre infinite.

sursa: NME.com

Rolul lui Thanos este interpretat de Josh Brolin, ultimul dintr-o lungă serie de staruri care au fost înghițiți de universul Marvel. Șapte dintre cel mai bine plătiți 30 de actori de la Hollywood au roluri importante în acest film.

Actorul de origine română Sebastian Stan revine și el în rolul lui Bucky Barnes, cel mai bun prieten al lui Captain America. Lunga listă de celebrități de pe statul de plată, dar și efectele speciale foarte complexe sunt două dintre motivele pentru care „The Avengers: Infinity War” este al doilea cel mai scump film din toate timpurile.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.