24 iulie 2024, 1:07

Ce filme ne pregătește luna mai. Cele mai așteptate ecranizări

Luna mai vine cu multe momente mult așteptate de toți, cum ar fi 1 Mai Muncitoresc sau Rusaliile, însă pe lângă acestea, luna mai 2018 aduce pe ecranele din cinematografe filme de neratat!

Mai jos vor fi descrise cele mai așteptate filme ale lunii:

  • 1. Truth or Dare (Adevăr sau provocare)- Premieră 4 mai

De la un joc inofensiv la o cursă mortală cu prietenii este doar un pas. La ce încercări sunt supuși protagoniștii filmului?

https://www.forbes.com

  • 2. I Feel Pretty (Hai, că sunt belea!)- Premieră 4 mai

După o perioadă în care are sentimentul nesiguranței prezent asupra ei, Renee Bennett e victima unui accident care are să-i schimbe părerea și devine cea mai încrezătoare femeie când vine vorba de aspectul fizic.

http://www.breitbart.com

  • 3. Dans la brume (Toxic)- Premieră 11 mai

Deodată, capitala Franței este acoperită de un val de ceață mortală, astfel, toți locuitorii caută refugiu, printre care se numără și o familie care, cu greu încearcă să facă față situației.

http://www.lepoint.fr

  • 4. Overboard (Amnezie cu surprize)- Premieră 11 mai

Un gigolo răsfățat care face parte din cea mai bogată familie din Mexic și o mamă singură, cu trei copii, pe nume Kate, sunt puși la o grămadă de încercări. Oare vor rezista?

https://www.moviefone.com

  • 5. Deadpool 2- Premieră 18 mai

În cea de-a doua parte a filmului, Wade Wilson construiește o adunătură de mutanți “X-Force” , în scopul protejării tânărului Russel de soldatul călător în timp.

http://www.denofgeek.com

  • 6. Solo: A Star Wars Story (Solo: O poveste Star Wars)- Premieră 25 mai

Han Solo împreună cu viitorul său copilot Chewbacca și cu jucătorul notoriu Lando Calrissian pornesc  într-o aventură, într-o galaxie îndepărtată. Ce surprize vor avea?

https://www.youtube.com

  • 7. Book Club- Premieră 25 mai

Având la bază cartea „Fifty Shades of Grey”, pelicula ne prezintă povestea unor prietene și a schimbărilor produse în viața lor, în urma citirii acestei cărți.

https://parade.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol