12 august 2020, 9:50

Ce filme putem vedea săptămâna asta la cinema

Omul spectacol (The Greatest Showman)

sursa: foxmovies.com

Omul spectacol prezintă povestea lui P.T. Barnum, showman american, fondator al circului ambulant care a ajuns cunoscut în întreaga lume sub numele de Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus. Hugh Jackman, Michelle Williams și Zac Efron interpretează rolurile principale în acest musical spectaculos. Săptămâna aceasta puteți urmări avanpremiera filmului.

 

Star Wars: Ultimii Jedi (Star Wars: The Last Jedi)

sursa: engadget.com

Pe 15 decembrie a avut loc premiera filmului Star Wars: Ultimii Jedi, iar fanii seriei vor putea urmări acest nou episod al seriei și săptămâna aceasta, mai ales dacă nu au prins loc în cinematografe la premieră. Filmul reprezintă o continuare a precedentului episod, „Trezirea forței”. Ray își continuă drumul epic, alături de Leia, Finn, Poe și Luke Skywalker.

 

Father Figures

sursa: exclaim.ca

Ce poate fi mai potrivit în preajma sărbătorilor decât o comedie de familie? Cu o distribție din care fac parte nume sonore precum Owen Wilson, Christopher Walken și Ed Helm, Father Figures se anunță drept una dintre cele mai bune comedii ale anului. Când află că au fost mințiți de mama lor în legătură cu adevărații lor tați, doi frați decid să pornească într-o aventură plină de peripeții în încercarea de a-i găsi. Săptămâna aceasta puteți viziona avanpremiera acestei comedii.

 

Paddington 2

sursa: SevenPie.com

Simpaticul ursuleț Paddington, revine pe marile ecrane iarna aceasta cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăiește acum fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 aniversare a mătușii Lucy, el găsește o carte unicat în anticariatul domnului Gruber. Mai departe vă lăsăm pe voi să descoperiți aventurile în care va fi implicat ursulețul de pluș în acest film de familie.

 

Ghinionistul

sursa: cineamator.ro

Vă propunem și o comedie românească lansată acum o săptămână, dar care face încă furori. Un tânăr chitarist prins în grijile zilnice este convins că ar fi urmărit de ghinion. El își dorește să ajungă la audițiile de care depinde viitorul său, însă în calea lui se ivesc numeroase obstacole.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.