7 iunie 2022, 17:00

Ce fură clienții din hotelurile de lux. Care sunt mult râvnitele ”suveniruri”, în funcție de naționalitate

Anual, hotelurile din întreaga lume cheltuiesc sume considerabile pe conumabile precum săpunuri, prosoape, produse de îngrijire corporală. Acest lucru nu ar fi un dezavantaj, întrucât hotelierii că în acest fel își fidelizează clienții. Însă, ce te faci când clienții pleacă din hotel cu alte tipuri de ”suveniruri”, cum ar fi o pernă, pliota, prosoapele sau chiar bateria de la dușul din baie.

Potrivit unui studiu realizat de cei de la Wellnes Heaven, pe un eşantion de 1.157 de membri ai personalului hotelier, clienții care pleacă cu cele mai previzibile astfel de ”suveniruri”  sunt englezii și germanii, care aleg în general prosoapele de baie și produsele de îngrijire coprporală, americanii iau din hoteluri pernele și bateriile sanitare din baie, iar austriecii preferă vesela, potrivit Adevărul.

Obiectivul studiului a fost acela de a arăta care sunt cele mai populare obiecte ce dispar din hoteluri, dar și care este lista preferințelor în funcție de naționalitatea clienților. Așa se face că, rezultatul studiului a concluzionat faptul că cei mai mulți dintre oaspeți fură prosoapele și halatele de baie. Pe locul doi, în clasamentul obiectelor care dispar din hoteluri, se află umerașele, pixurile și vesela. Mai mult decât atât, se pare că în unele cazuri oaspeții au reușit să sustragă din hotel piese de mobiliel, ba chiar și un pian din holul principal sau plăcuțele cu numărul camerei.

Topul celor mai furate obiecte din hoteluri

Sursă Foto: Adevărul.ro

Studiul a reușit să atribuie aceste dispariții naționalității clienților care au fost cazați în hotelurile respectrive. Potrivit rezultatelor generate de acesta, se pare că italienii pleacă din hotel cu paharele de vin, în timp ce elvețienii preferă uscătoarele de păr. Pe de cealaltă parte, francezii sunt mai predispuși spre a lua telecomenzi sau chiar și televizoarele din camere. Singurii care se mulțumesc cu lucruri absolut banale sunt olandezii, care preferă hârtia igienică sau uneori câte un bec.

Potrivit Adevărul.ro, la acest studiu au participat 1.157 de hoteluri, majoritatea din Europa. Din acest total, 634 sunt hoteluri de 4 stele, iar 523 fac parte din categoria celor de 5 stele.

Sursă Foto: continental-forum-oradea.continentalhotels.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol