13 iulie 2020, 15:04

Ce greșeli fac femeile când își aleg pantofii

Știm cu toții că una dintre slăbiciunile femeilor sunt pantofii, însă nu întotdeauna femeile aleg pantofi care să li se potrivească. În anumite situații, reprezentantele sexului frumos fac greșeli în alegerea pantofilor de tipul: mărime nepotrivită, calapodul îngust sau lat, ori materialul nu este de calitate.

Sunt foarte multe femei care poartă mărimi cu jumătăți de număr, iar acestea întâmpină uneori dificultăți la găsirea produsului dorit. Este bine ca întotdeauna mărimea corectă să fie cea următoare. Dacă cineva poartă 36,5, automat își va cumpăra 37, deoarece dacă va cumpăra cu o mărime mai mică, există posibilitatea de a nu putea merge în pantofii respectivi.

Una dintre cele mai mari greșeli este aceea a alegerii calapodului și asta pentru că cineva cu un picior mai lat trebuie să își facă pantofi pe măsura sa. Această problemă o regăsim deseori la sandale sau la pantofii stiletto, potrivit a1.ro.

Calitatea reprezintă un aspect foarte important atunci când ne alegem pantofii. Este necesar să investim în materiale de foarte bună calitate pentru un confort asigurat și pentru o rezistență în timp a pantofilor.

Sursă foto cover: emag.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.