16 iunie 2021, 19:00

Ce înseamnă vaccinul pentru Lucian Mândruţă? (VIDEO)

Lucian Mândruţă a răspuns provocării lansate de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, şi a explicat ce conţine pentru el vaccinul.

Lucian Mândruţă  a vorbit despre revenirea la normalitate şi a îndemnat lumea să se vaccineze pentru ca acest lucru să fie posibil cât mai curând.

„Ce conţine vaccinul? Conţine din nou plaja aceasta plină de oameni, fără griji. Conţine turele mele de la Bucureşti la Constanţa cu bicicleta. Conţine prieteni lângă tine, aproape, din nou, cu care poţi vorbi, cu care până la urmă te poţi şi îmbrăţişa. Vaccinul conţine, dacă mă uit bine, dor de libertate. Pentru mine, vaccinul conţine viaţa de dinainte de care îmi este tare, tare dor. Nu numai a mea, a tuturor, a noastră. Aşa că vaccinează-te, pentru că vaccinul nu este nimic altceva decât viaţa ta de dinainte întoarsă aşa cum era. Nu ţi-e dor de ea?”, a transmis, într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook, Lucian Mândruţă.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.