CITIRE

Ce oraș din România se află în topul celor mai cău...

Ce oraș din România se află în topul celor mai căutate destinaţii de vacanţă ale britanicilor

Potrivit unui studiu realizat de un site britanic de travel, un oraş din România se regăseşte în topul celor mai căutate destinaţii ale englezilor pentru 2018.

Kayak.co.uk, un site popular de traveling din Marea Britanie, a analizat căutările făcute de britanici pentru vacanţe în Europa şi în afara continentului, în iulie şi august, şi au descoperit că cererea de călătorii pentru oraşe africane ca Nairobi şi Lagos (Nigeria) a crescut impresionant, acestea ajungând să fie mai populare chiar decât Las Vegas, Sydney şi Cancun.

De exemplu, cererile pentru Nairobi au crescut până la 156% şi pentru Mombasa (Kenya) au ajuns la 181%.  Pe primele 5 locuri, însă, se află: New York, Orlando, Colombo, Bangkok şi Toronto.

În ceea ce priveşte căutările pentru oraşe europene,  Alicante, Malaga (Spania), Faro (Portugalia), Barcelona şi Larnaca (Cipru) ocupă primele cinci locuri. Bucureştiul se clasează destul de sus în topul preferinţelor britanicilor, ocupând locul 15 din cele 50, potrivit dailymail.co.uk.

sursa: eduonline.az


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.