5 august 2020, 5:37

Ce poți face de Halloween în București – evenimente, concerte și petreceri

Miercuri, pe 31 Octombrie, sărbătorim împreună Halloween. Mai jos ți-am pregătit o listă cu cele mai tari evenimente la care te poți duce în acest an!

Halloween Thriller – The Michael Jackson Show

Sursa www.zilesinopti.ro

Pe 31 octombrie, o noapte supranaturală se anunță în Berăria H – unde spirite bune și rele vor fi prezente la Halloween Thriller – The Michael Jackson Show. Înainte de miezul nopții, pe scenă va fi invocată prezența regelui muzicii pop de către italienii de la The Jackson Clan, care vor pregăti un concert tribut exploziv și terifiant de real.  Decoruri de groază*, concursuri terifiante, monștrii înspăimântători și multe alte suprize îți vor da fiori pe tot parcursul acestei nopți magice.

Halloween: poezie cu inflexiuni horror

Sursa www.zilesinopti.ro

Miercuri, 31 octombrie 2018, ora 20:00, la Tramvaiul 26 (Str. Cercului nr. 6, București) e petrecere și dovlecii cad pe tine: „Halloween: poezie cu inflexiuni horror”. Invitați: Silvia Grădinaru, Radu Nițescu, Alina Purcaru, Tiberiu Neacșu, Mina Decu, Andrei Dosa, Andra Rotaru, Livia Roșca, Ligia Pârvulescu, Nicoleta Nap.

Halloween Party cu The Band

Sursa www.zilesinopti.ro

„De Halloween te aşteptăm cu voie bună şi muzică live, la cea mai nebunească petrecere a anului! Intră în spiritul serii cu un costum senzațional, indrăzneț sau pur și simplu… diferit şi poți câștiga nu doar o noapte de distracție, ci și multe premii! Spiritele rele vor fi alungate de muzicienii din THE BAND cu ritmuri amețitoare de pop-rock, funk, R&B si dance.”

Trupa reuneşte artişti cu experienţă şi abordează un repertoriu divers şi antrenant, ce include hituri din cele mai reprezentative perioade ale istoriei muzicii. Elementul cheie al show-urilor The Band este energia debordantă, iar plăcerea lor de a cânta se vede cu ochiul liber. Cu o prezenţa scenică bine pusă la punct, Claudiu Dante – voce, Andreea Vatavu – voce, Simona Dumitru – clape, Alex Gomez – tobe, Theodor Groszmuk – bass şi Sarmis Dumitrescu – chitară, transformă fiecare concert într-un adevărat spectacol. Concertul va începe la ora 21.30. Intrarea la petrecerea de Halloween va fi liberă.

Noaptea de spiritism dansant

Sursa www.zilesinopti.ro

„Nu facem un 3 în 1 cu cafea, dar puteți să beți cafea oricând, face bine la spirit. Nu dăm nici în cafea, dar pe 31 facem spiritism cu muzică la Macaz ca să eliberăm o tradiție antică transformată într-o sărbatoare capitalistă superficială.  Nu te costuma să sperii, dezbracă-te de ce te sperie și dansează.”

Irina Gache este artist vizual, scriitoare și o iubitoare a explorărilor în adâncuri. Folosește muzica terapeutic și șamanic pentru a accesa emoții și intra în comuniune cu spiritul.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.