21 iunie 2024, 5:28

Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în decembrie

Decembrie aduce conținut interesant la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery!

Documentare pline de intrigă, detalii despre comunități speciale, acțiune și inspirație, meniul este complet la TLC, Warner TV, Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, Eurosport, HGTV, HBO și Cinemax!

 

TLC

Pe 3 decembrie la TLC, de la ora 22:00, faceți cunoștință cu Natalia Grace: Un caz neobișnuit! În acest documentar mai ciudat decât ficțiunea, care dă peste cap toate așteptările, explorăm dacă Natalia Barnett este un copil ucrainean exploatat care suferă de nanism sau un adult periculos care se deghizează în copil.

Pregătiți-vă să fiți inspirați, să urmăriți o dramă explozivă, o comedie scandaloasă, rochii uimitoare și să fiți martorii unor povești de dragoste frumoase, în timp ce Tan France preia controlul asupra minunatei lumi „Say Yes to the Dress”. Rochia perfectă cu Tan France începe la TLC pe 5 decembrie, la ora 21:00.

TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Warner TV

Superman vine la Warner TV în decembrie, în fiecare „Miercuri cu Supereroi”. Warner TV va difuza de pe 6 decembrieîn fiecare miercuri seară de la ora 20:30, patru lungmetraje din franciza „Superman” cu Christopher Reeve protagonist. În cele patru filme, el joacă alături de Margot Kidder, în rolul Lois Lane, în timp ce Gene Hackman interpretează personajul negativ Lex Luthor în trei dintre ele.

Discovery

Pe 22 de acri de teren în sudul Americii se află The Garden – o comunitate izolată, care trăiește după propriile legi, liberă de presiunile societății moderne. Fiecare primăvară aduce o nouă recoltă de oameni și întrebări despre atmosfera de cult din The Garden. The Garden: Comunitate sau sectă? începe la Discovery duminică, 3 decembrie, la ora 23:00.

Vineri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00, crește nivelul de adrenalină cu Urmăriri de mare viteză! Noua emisiune aduce unele dintre cele mai extraordinare urmăriri ale poliției surprinse vreodată de camerele de filmat – cu imagini nemaivăzute până acum, este o fereastră rapidă și plină de adrenalină într-o lume în care infractorii ar face orice pentru a scăpa.

HGTV

HGTV continuă să aducă inspirație pentru renovări, redecorări și proiecte pe care le poți face chiar tu! Premiera lunii decembrie la HGTV este o nouă emisiune, în care designerul de interior Alison Victoria combină designul de lux cu pasiunea pentru orașul ei natal, deoarece cumpără și restaurează case vechi din Chicago. Pentru aceste case neglijate din cartierele istorice, cărora le readuce spiritul și demnitatea, adăugă în același timp mai multă suprafață, stil și accente moderne. Dar fiecare casă are un trecut, iar ea nu știe niciodată ce provocări se ascund sub decenii de vopsea și tencuială. Renovări în Chicago: Alison și casa visurilor ei are premiera la HGTV pe 14 decembrie, la ora 22:00.

Eurosport

În decembrie, Eurosport aduce o gamă variată de sporturi de iarnă și snooker. Turneul celor Patru Trambuline, una dintre cele mai cunoscute competiții de sărituri cu schiurile din Germania si Austria, va putea fi urmărit la Eurosport începând cu 29 decembrie. Finala UK World Snooker Championship va putea fi urmărită pe 3 decembrie la Eurosport!

Cartoon Network

În luna decembrie, vom împărtăși magia sărbătorilor cu tinerii titani și urmăritorii de vise! Haideți, tineri titani se reîntoarce la Cartoon Network pe 11 decembrie, de la 15:30, cu episoade comice, în care Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy și Raven vor continua să mențină echilibrul între coabitare și misiunile de a salva lumea. Urmăritorii de Vise își folosesc puterea imaginației, călătoresc în lumea viselor, pentru a-l înlătura de la putere pe Regele Coșmarurilor, dar vor trece prin multe alte provocări în drumul spre acest obiectiv. Noi episoade vor veni la Cartoon Network de pe 2 decembrie, de la 15:05.

Cartoonito

Cartoonito aduce un amestec captivant de desene pentru întreaga familie: de la animații celebre, până la desene animate special concepute. În decembrie, Bugs Bunny și ceilalți constructori ai firmei ACME revin la Cartoonito cu noi proiecte, ce le vor dezvălui adevăratele provocări ale meseriei. Bugs Bunny: Constructorii va fi la Cartoonito zilnic de la ora 17:00, începând cu 4 decembrie. Pe 18 decembrie la ora 08:00 începe maratonul Povești de Crăciun, care va fi difuzat zilnic. Intră în spiritul sărbătorilor alături de personajele tale preferate de la Cartoonito – Tom și Jerry, Grizzy și lemingii, Mr Bean și BatRoțile.

HBO

La HBO, decembrie aduce filme în premieră. Pe 1 decembrie de la 21:00, HBO sărbătorește cu un film românesc: Boss. În timpul unui jaf armat, șoferul de ambulanță Bogdan lovește accidental o femeie, ceea ce-i schimbă viața. Răni vechi, dureri noi (All the Old Knives, 3 decembrie, 20:00), Dulce răzbunare (Promising Young Woman, 10 decembrie, 20:00), Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului (Spider-Man: Across the Spider-Verse, 24 decembrie, 20:00) și Familia Crood: Vremuri noi (The Croods: A New Age, 31 decembrie, 20:30) sunt doar câteva dintre filmele pe care le aduce HBO în decembrie.

Cinemax

Cinemax aduce în decembrie trei seri dedicate lui Tom Hanks, cu Philadelphia (9 decembrie, 21:00), Căpitanul Phillips (16 decembrie, 21:00), O zi minunată în cartier (23 decembrie, 21:00). Iar Cinemax 2 sărbătorește Cult Classics Monday: Fargo (4 decembrie, 21:30), Tăcerea mieilor (11 decembrie, 21:30), Micuțul Tate (18 decembrie, 21:30) și Catifeaua albastră (25 decembrie, 21:30).

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol