CITIRE

Ce se poartă vara asta – ultimele tendințe î...

Ce se poartă vara asta – ultimele tendințe în modă dezvăluite de Beatrice Dinu (designer vestimentar)

Pentru că vara s-a instalat de ceva timp, noi tendințe în modă au apărut rapid pentru a face sezonul estival mai atrăgător și mai „fierbinte”.

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare anotimp și an vine cu modificări și adăugări de modă, iar pentru unii e chiar dificil să țină pasul cu aceste schimbări, dar asta nu înseamnă că nu putem trișa puțin prin a cere sfatul unui designer vestimentar pentru o „prezență scenică” fără cusur, ceea ce am făcut și noi.

Astfel, după mai multe încercări de a descoperi stilul vestimentar de vara aceasta, am hotărât s-o contactăm pe Beatrice Dinu și să ne pună în temă, iar acum, după ce am aflat ce ne interesa, vrem să împărtășim cu voi.

Urmărește interviul, după care cu siguranță vei da buzna la primul mall.

Bună Beatrice! Văzând atelierul tău, pot spune că m-am îndrăgostit de la primele creații, sunt într-adevăr uluită și cu siguranță îți voi urmări cu mare interes activitatea! Așadar, cum a luat naștere business-ul tău prin care faci fericite atâtea femei, cum a apărut această pasiune?

Beatrice Dinu: Bună! Pasiunea mea pentru design, nu a apărut ci a fost transmisă din generație în generație. Bunica mea a fost modistă și model, tatăl meu deși era cercetător, realiza cu pasiune unele dintre cele mai inedite lucruri, cum ar fi bijuterii din aur și argint, poșete, încălțăminte. Îmi aduc aminte de minunații saboți cu talpă de lemn și fețe de piele, care ulterior au devenit un trend. Aveam acasă mașina de cusut „Singer” a bunicii și cam așa am început primele mele creații! Odată cu începerea studiilor, la 19 ani am avut primul meu job.Am început colaborarea cu o casa de moda din Centru vechi la care eram designer și director de producție. Eram mâna de fier și am dus firma de la 4 la 16 angajați. La 20 de ani lucram pentru TVR ca asistent la departamentul „Muzica, Spectacole, Varietăți” cu Eugen Dumitru (care mi-a fost mentor ), Ana Potra și Titus Munteanu, considerându-i  3 ași ai timpului. La puțin timp după aceea am creeat propriul brand, am realizat proiecte minunate, am avut colaborări importante și cariera mea era promițătoare. Lucram la revista de tineret ,,Salut” alături de actorul George Mihăiță care era director, scenograf asistent la Teatrul „Nottara” etc. În 1993 aveam propria colecție prezentata la hotel „Intercontinental” și au urmat multe altele, sunt 25 de ani de cariera în care ar fi multe de spus. 

Sursa: facebook.com

Cu adevărat impresionant și mai impresionant este faptul că încă mai avem așa design-eri, care provin cu talent nativ și duc mai departe generațiile din acest domeniu, iar când spun asta mă raportez la brand-urile fantomă care apar peste noapte, în spatele cărora se ascund  conducători cu studii și pasiuni tot fantomă, dar asta este altă poveste. Așa că în continuare zic să ne axăm pe vara anului 2018, cu ce vine nou? Cum să ne aranjăm să fim cât mai „fresh”?

Tendințele din aceasta vară, ne surprind cu multe culori, chiar electrice unele dintre acestea, imprimeuri desprinse din peisaje exotice și imprimeuri romantice inspirate din natură, reprezentând tablouri ce prind viață:

  • Ținutele „casual” sunt în linii simple ce se bazează pe cromatică deosebită.
  • Ținutele de seara, lungi sau scurte vor avea elemente decorative care vor scoate ținuta din anonimat dar care ne permit să rămânem în zona de confort dorită.
  • Nu uitam accesorii pentru cap care pot schimba ținuta radical, având propuneri de construcții excentrice deosebite dar și pălării, ochelari și coronițe florale.
  • Încălțămintea pentru aceasta vară, colorată și ea în linii elegante fără toc pentru cele de zi, cum ar fi un „garden party”și toc pentru ținutele de gala.
  • Poșetele pot fi în culori contrastante cu întreaga ținută, uneori fiind pata de culoare.

Sursa: facebook.com

Sursa: facebook.com

 

Am înțeles! Acum că am stabilit ce ne interesa în primă fază, spune-mi te rog, ce pot găsi clientele tale în „Atelier by Beatrice Linda Dinu”?

Produsele pe care le oferim clienților noștri sunt foarte diverse. Rochii de mireasa și rochii de ocazie, ținute casual, costume de baie, lenjerie intima și costume de teatru /scenă. Nu pot spune produse care sunt mai căutate, întrucât sunt perioade pentru propice pentru fiecare.

Sursa: facebook.com

Sursa: facebook.com

Beatrice, știu că în ultima perioadă din ce în ce, mai mulți artiști cer ajutorul permanent al unui designer, tu colaborezi cu cineva?

Sunt în mare parte designer de artiști și da, colaborez cu foarte mulți . De la cântăreți, balerini, actori, până la proiecte diverse, concerte, piese de teatru, dans sportiv etc. Fiind și scenograf îmbin latura fashion cu cea artistica, rezultând costume extravagante .Am colaborat atât pe teatru, film, videoclipuri cât și proiecte personale cu tematica.

Sursa: facebook.com

Iar în încheiere aș dori să aflu, care este feedback-ul clienților? 

Fiecare dintre clienții noștri sunt încântați de ceea ce găsesc în portofoliul nostru și ceea ce văd când vin. Am satisfacția clienților mulțumiți și asta este cea mai mare bucurie a mea.

Sursa: facebook.com

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.