4 iulie 2020, 21:44

Ce se va întâmpla cu Centrul Vechi din București. Ultimul proiect al Primăriei Capitalei

Centrul Vechi este cea mai animată zonă a Bucurestiului din punct de vedere turistic. Este locul în care găsești o mulțime de localuri, cafenele, restaurante, cluburi, baruri, berării și ceainării, iar în zona Lipscani te poți bucura cel mai bine de vacanță deoarece vei fi impresionat de amestecul inedit dintre arhitectura veche și serviciile moderne.

Sursa gpsmycity.com

Pentru bucureșteni, dar și pentru turiști, Centrul Vechi este o zonă perfectă de întâlnire. Datorită numărului mare de restaurante, baruri și cafenele este spațiul perfect pentru petrecerea timpului liber, dar și pentru întâlnirile de afaceri. Mai mult de atat, este potrivit pentru oricine, pentru că aici poți găsi nu numai locuri dedicate celor tineri, ci și unele dintre cele mai selecte și mai elegante restaurante și lounge-uri.

Pub-urile și cluburile completează harta aglomerată a locurilor din zona Centrului Vechi. Astfel, de dimineața până noaptea târziu există o multitudine de variante spre care să te îndrepți și care nu te vor lăsa nicio clipă să te plictisești!

Sursa www.romaniatv.net

Centrul vechi se mărește

Centrul istoric al orașului București se va extinde și va include alte 50 de străzi din centrul orașului, a declarat primarul capitalei, Gabriela Firea, vineri, 20 aprilie. Orașul vechi va include și cartierul evreiesc din București.

Primăria Municipiului București lucrează în prezent la un studiu de fezabilitate care să permită deschiderea unor restaurante cu terase, cafenele, cluburi și alte locații similare în zonă, a declarat Firea. Autoritățile municipale și cele din fiecare sector colaborează cu Guvernul la un proiect unde investitorii pot obține aprobările necesare pentru a deschide locații noi în zonă.

Sursa matricea.ro

Primarul bucureștean a spus că dorește mai multe restaurante și locații cu specific culinar în parcurile istorice din București, respectiv Cismigiu, Herastrau și Carol. De asemenea, a menționat că aceste măsuri ar spori numărul turiștilor din zonele istorice ale orașului, potrivit romania-insider.com.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.