10 iulie 2020, 5:38

Ce surprize ne pregătește Google pentru această lună? Anunțul a fost făcut chiar de CEO-ul companiei

Google pregătește noi surprize pasionaților de tehnologie, dezvăluind miercuri lansarea unei  noi generații de telefoane Pixel, alături de noi modele de boxe inteligente și alte dispozitive, compania reafirmându-și astfel poziția pe piața hardware pe care concurează cu produsele Apple Inc și Amazon.com Inc., informează reuters.com.

Noua colecție de dispozitive dezvoltate de Google, printre care se numără laptopul Pixelbook, căști wireless și o cameră de dimensiuni reduse, include sisteme și servicii dezvoltate de compania americană, în special Google Assistant.

În cadrul unui discurs susținut la evenimentul de lansare care a avut loc în San Francisco, directorul hardware al Google, Rick Osterloh, a susținut că noile produse ale companiei „demonstrează perfect strategia de a imagina un hardware din interior spre exterior”. La rândul său, șeful Google, Sundar Pichai, s-a arătat încântat de ”trecerea de la o lume axată pe telefonul mobil la una care are în centru inteligența artificială”.

Telefonul smartphone Pixel 2 vine în două dimensiuni, ambele având caracteristici comparabile, printre acestea numărându-se carcase de aluminiu și lipsa jack-urilor tradiționale pentru căști. Prețurile pentru modelul de bază încep de la 649 dolari, iar valoarea de pornire pentru versiunea high-end este de 849 dolari. Telefoanele vor fi disponibile de la 19 octombrie.

Google Home Mini, una dintre boxele proaspăt lansate, are un preț de 49 de dolari în Statele Unite și ar rivaliza cu popularul Echo Dot al Amazon.com Inc. Aceasta va deveni disponibilă, de asemenea, începând cu data de 19 octombrie. Totodată, Clips, camera de buzunar, va intra pe piață ”în curând” la prețul de 249 de dolari, a mai anunțat Google.

 

[Sursă imagine: reuters.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.