13 iulie 2020, 9:00

Ce telefoane dețin românii. Topul celor populare telefoane din România

Un nou studiu de piață, realizat de DeviceAtlas, prezintă preferințele europenilor, atunci când vine vorba de folosirea dispozitivelor mobile. Aceștia au descoperit că în majoritatea ţărilor din lume, un singur smartphone se află pe primul loc la nivel de popularitate online, anunță go4it.ro.

Se pare că Iphone 7 este unul dintre cele mai reușite și populare modele lansate de celebra companie. Telefonul care a fost lansat în 2016, a făcut furori și încă se mai află prin ofertele magazinelor online, în ciuda faptului că acest model a fost scos de curând de la vânzare.

Studiul arată că în 23 din 36 de ţări care au participat la acest studiu de piaţă, modelul iPhone 7 a fost telefonul cel mai utilizat online în trimestrul al doilea din 2019, reușind să se califice și pe poziția a doua în alte țări în care nu era în top.

Acesta a ieșit pe primul loc chiar și în România, fiind numit cel mai popular telefon de la noi din țară. Iphone 7 a bătut chiar și modele mai noi ale Apple și Samsung. Pe de altă parte, Huawei a reușit să prindă și el un loc în clasament, prin intermediul modelului P20 Lite, în ciuda faptului că este cel de-al doilea mare producător la nivel de vânzări din ţară.

Iată cum arată clasamentul celor mai populare telefoane din România:

Sursă Foto: go4it.ro

Sursă Cover Foto: digitaltrends.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.