15 aprilie 2024, 19:41

Ce vedem în IANUARIE la National Geographic

Luna ianuarie vine cu o seamă de noutăți la National Geographic. Iată doar trei premiere, dintre cele mai imoportante.

 

MISTERELE EGIPTULUI ANTIC

Călătoriți în timp către lumea fascinantă a faraonilor, piramidelor și secretele unei civilizații uimitoare. În aceste episoade epice, veți explora misterele și legendele unei culturi care a trecut testul timpului. Pregătiți-vă pentru o aventură captivantă și pentru a dezvălui secretele unei epoci străvechi cu episoade din ”Egiptul văzut de sus”, ”Regele Tutankhamon în culori”, ”Regatul mumiilor” și ”Comori pierdute ale Egiptului”.

Din 1 ianuarie, în fiecare luni, la 20:00

TÂRG DE ȘTIINȚĂ

Aproape 2.000 dintre cele mai strălucite minți tinere din peste 80 de țări lucrează pentru a rezolva cele mai complexe și mai presante probleme ale lumii cu ajutorul științei. Urmăriți călătoriile liceenilor în timp ce concurează pentru șansa de a participa la cel mai prestigios târg internațional de știință , în timp ce se confruntă cu bucuriile și greutățile vieții de adolescent.

Din 13 ianuarie, în fiecare sâmbătă, la 18:00

ORAȘE PIERDUTE ȘI REDESCOPERITE, CU ALBERT LIN

Exploratorul National Geographic, Albert Lin, se află într-o misiune extraordinară pentru a dezvălui secretele orașelor dispărute și ale oamenilor misterioși care le-au creat. Folosind tehnologii de ultimă generație pentru a îndepărta urmele trecerii timpului, Albert și echipa sa se aventurează până la limită, în unele dintre cele mai îndepărtate și ostile medii de pe Pământ.

Din 21 ianuarie, în fiecare duminică, la 21:00

AEROPORTUL DIN SYDNEY

Serialul îi poartă pe telespectatori în culisele unuia dintre cele mai aglomerate aeroporturi din emisfera sudică. Situat în Botany Bay, poarta de acces către Oceanul Pacific, până la 180.000 de persoane intră zilnic în incinta aeroportului. Tiparele meteo volatile, breșele de securitate, problemele tehnice și elementul uman pun presiune pentru a menține cele 900 de zboruri în siguranță, conform programului.

Din 25 ianuarie, în fiecare joi, la 22:00


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol