21 mai 2024, 1:36

Ce ziceți, vreți să vă întâlniți cu “Amanta noastră de la minister”?

Scopul acestui anunț este de a-ți facilita o întâlnire cu “Amanta noastră de la minister”. Și asta pentru că spectacolul de comedie cu acest titlu are premiera pe 15 aprilie, la Sala Luceafărul.

Teatrul Dramaturgilor Români va susține o reprezentație a spectacolului AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER de Andreas Petrescu, regia Gelu Colceag, la Sala Luceafărul – luni, 15 aprilie, ora 19:00!

Majordomul, ministrul și amanta. Un triunghi amoros foarte des întâlnit în România anilor `30… Orice asemănare cu realitatea de azi, este, evident, neîntâmplătoare!AMANTA NOASTRĂ DE LA MINISTER este o comedie sclipitoare, jucată într-un ritm alert. Nu lipsesc nici momentele dramatice, în care planurile, cusute cu ață mult prea subțire, duc la destrămarea tuturor relațiilor din casa Ministrului Iorgu Vasiliu. Cu decizii nebunești motivate de dragostea oarbă, cu suspans determinat de amenințări cu moartea și cu un Inspector de poliție, care intervine la momentul potrivit pentru a încerca să dezlege un mister, nu mai e nevoie decât de un Nebunpentru ca „Amanta noastră de la Minister” sa devină și o comedie polițistă, plină de umor.

Atunci când secretele devin monede de schimb pentru personajele noastre (interpretate de Adriana Trandafir, Ionuț Ciocia, Alexandra Apetrei/Maria-Claudia Vasile, Vlad Corbeanu, Mihai Munteniță și Gabriel Fătu), fiecare mișcare trebuie făcută cu atenție pentru a nu dezlănțui haosul.

Versiune scenică de: Gelu Colceag și Vlad Corbeanu; Scenografia: Ioana Colceag; Asistent regie: Vlad Corbeanu.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol