20 octombrie 2020, 0:19

Cei din trupa Metallica au donat 250.000 de euro pentru spitalul construit de Asociația „Dăruieşte Viaţă”

Fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață”, care se ocupă de construirea unui spital în București, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au făcut un anunț important pe Facebook și mai exact că trupa Metallica a donat pentru realizarea spitalului suma de 250.000 de euro. 

Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a asociației. Tot acolo a fost încărcată și o fotografie în care se observă trupa și cec-ul în valoare de 250.000 de euro.

Legendara trupă de heavy – metal Metallica a susținut un concert, mircuri pe Arena Națională din capitală în cadrul turneului denumit „Worldwired Tour 2019” . Turneul are ca scop prezentarea celui de-al zecelea album al formației americane numit „Hardwired…To Self-Destruct” publicului.

Cât despre Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică acesta va fi primul spital specializat în oncologie pediatrică din țara noastră și își va desfășura activitatea în incinta spitalului Marie Curie din București. Pacienții acestuia vor avea acces la absolut toate specialitățile pediatrice pentru tratarea holistică a copiilor care suferă de cancer (ortopedie, chirurgie, neurochirurgie, ORL, cardiologie și așa mai departe).

Despre noul spital se spune că ar putea asigura tratarea anuală a peste 300 de copii bolnavi de cancer și să efectueze peste 9.600 de intervenții chirurgicale oncologice sau non – oncologice.

Sursă foto cover: Facebook.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.