28 iulie 2021, 7:15

Cel mai avansat robot social din lume vine în România

Ediția a patra a evenimentului Bucharest Tech Week aduce în prim planul oamenilor de afaceri cele mai noi tehnologii, aceștia fiind prezentate de către 30 de experți internaționali.

Una dintre vedetele ediției va fi Furhat, un robot înzestrat cu inteligență artificială, cu abilități sociale, și capacitatea de a interacționa cu oamenii într-un mod empatic: vorbind, ascultând, exprimând emoții și menținând contactul vizual. Creat de laboratoarele Furhat Robotics, acest invitat special de la Bucharest Tech Week 2019 are aplicabilitate multiplă: poate fi trainer pentru angajați sau poate întampina turiștii la aeroporturi, gări, hoteluri prin oferirea de informații precise și orientare în urmărirea traseului dorit, conform unui comunicat de presă remis editiadedimineata.ro.

In 21 si 22 mai, la Bucharest Tech Week, Furhat va interacționa cu participanții de la primele două conferințe de business din săptămâna tehnologiei:

  • La Innovation Summit, în 21 mai, se va dezbate viitorul roboților sociali și cum platforma Furhat Robotics redefinește raportarea oamenilor la tehnologie.
  • La HR Masters Summit, în 22 mai, subiectul de discuție este recrutarea obiectivă, Furhat Robotics dezvoltând un robot care reușește să rămână imparțial în situațiile de interviu cu persoane din culturi diferite decât cea a angajatorului.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.