16 iulie 2024, 0:27

Cel mai bogat parlamentar rus s-a dus să cadă de la balcon în India. Restul îl știți…

Poliția indiană investighează moartea subită într-un hotel de lux a celui mai bogat parlamentar rus, transmite The Guardian.

Cadavrul lui Pavel Antov, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit sâmbătă într-o baltă de sânge în fața locuinței sale din estul statului Odisha, unde se afla în vacanță împreună cu alți trei cetățeni ruși.

Moartea lui a survenit la două zile după ce un alt membru al grupului de călătorie, Vladimir Bidenov, a fost găsit inconștient după un aparent atac de cord la același hotel și nu a putut fi resuscitat.

Poliția a declarat marți că examinează filmările camerelor de supraveghere, interoghează personalul hotelului și așteaptă rapoarte detaliate de autopsie, dar până acum nu fost gasită nicio urmă a vreunui atacator.

„Se verifică toate pistele posibile în ceea ce privește moartea a doi cetățeni ruși”, a declarat șeful poliției regionale, Rajesh Pandit.

Până acum, se pare că Antov a căzut accidental de pe terasa hotelului”, a adăugat el. „Probabil a fost deranjat de moartea prietenului său,  a mers pe terasa hotelului și probabil că a căzut de acolo.”

Infarctul lui Bidenov, prima victimă, a fost probabil cauzat de consumul excesiv de alcool și de o posibilă supradoză de droguri, a spus el.

În iunie, presa rusă a publicat un mesaj WhatsApp atribuit lui Antov în care se spunea că bombardarea Ucrainei de către Kremlin este „terorism”. Miliardarul a negat că ar fi scris mesajul.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol