CITIRE

Cel mai dur ultramaraton din lume, câștigat de Vla...

Cel mai dur ultramaraton din lume, câștigat de Vlad Crișan

Crişan Pop Vlad Adrian, coordonator de voluntari la MagiCamp, a câştigat cursa de 193 de kilometri (n.r. cursa scurtă) a celui mai greu maraton din lume, 6633 Artic Ultra. Acest maraton are două curse, una de 193 de kilometri, pe care anul acesta a câştigat-o Vlad, şi alta de 563 de kilometri, unde Tibi Uşeriu a fost câştigător 3 ani la rând.

Crişan Pop Vlad Adrian a ieşit primul la cursa de 193 de kilometri a maratonul 6633 Artic Ultra încheiată în cursul zilei de duminică. Informaţia este confirmată de postarea pe Facebook a celor de la MagiCamp despre reuşita colegului lor:

„Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat peste 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ. S-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer. Vrea să creeze 100 burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCAMP. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni. Cursa s-a terminat, donaţii pentru burse se pot strânge în continuare AICI. Mulţumim, Vlad! Mulţumim tuturor!”.

Sursa adevarul.ro

Pagina oficială a maratonului a confirmat faptul că românul a câştigat una dintre cele mai grele curse din lume, iar românii au ţinut să-l felicite pe Crişan Pop Vlad Adrian pentru cursa incredibilă, potrivit gandul.info.

Un bărbat scrie: „Competiţia ar trebui să-şi schimbe numele: 6633 Romanian Arctic Ultra”.

Un alt internaut comentează: „Bravo! Ai reuşit ce alţii doar au visat vreodată. Dacă eşti motivat şi ai un scop precis orice este posibil. Crişan Pop Vlad Adrian eşti numărul 1”.

O româncă a scris: „Are un antrenor bun. Felicitări şi poate anul viitor o să intri în cursa lungă?”


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.