17 septembrie 2023, 16:31

Cel mai important eveniment de parenting din România în 2023. Ce știți despre parenting-ul danez?

Conferința Parenting 3.0, Parenting de succes în era schimbării, este locul în care își dau întâlnire cei mai cool părinți din țară.

Powered by Despre copii Media, evenimentul invită părții din România pe 29 septembrie la Sala Radio (Str. Gen. H.M. Berthelot, 60–64, București) la un adevărat spectacol de parenting: întâlniri cu speakeri internaționali, micro expoziții, standuri de carte, reduceri unice pentru părinți și alte surprize.

Evenimente

Editura Litera se alătură evenimentului prin susținerea prezenței autoarei Jessica Joelle Alexander, care completează agenda solidă a evenimentului. Cititorii Litera care doresc să participe la conferință pot beneficia de un preț redus cu 25% al biletului utilizând codul Litera25.

Jessica Joelle Alexander va vorbi în premieră părținților din România despre: Parenting-ul danez în 2023: cum să formezi copii încrezători pentru o lume în evoluție.
Expertă recunoscută la nivel internațional în parenting, psiholog și autoare de bestsellere, Jessica Joelle Alexander la va dezvălui celor prezenți la eveniment secretele parenting-ului danez, precum  și modalitățile prin care  această strategie educațională formează copii încrezători, adaptabili, mult mai pregătiți pentru o lume în continuă evoluție.

Mai multe aici despre volumul  Metoda daneză de educare a copilului, de Jessica Joelle Alexander

Metoda daneză

Metoda daneză de educare a copilului este o carte care explică ce anume putem copia de la cea mai fericită țară din lume pentru a crește copii mai fericiți, mai liberi și mai încrezători.

În paginile volumului, autoarea poartă părinții într-o călătorie sinceră prin filosofia daneză de educare a copiilor pentru a dezvălui cum reușesc aceștia să își cultive starea de bine. În acronimul TEACH (a învăța) – de la Trust (Încredere), Empathy (Empatie), Authenticity (Autenticitate), Courage (Curaj) &Hygge – J. J. Alexander descoperă unele dintre secretele surprinzătoare ale educării unor copii încrezători și autonomi, care să obțină constant cele mai mari note în catalogul fericirii. Acestea nu sunt doar lecții pentru școală, sunt lecții pentru viață.

Jessica Joelle Alexander este autoare și editorialistă americană. Activează în domeniul cercetării culturale, are o diplomă în psihologie și experiență în predarea comunicării și a abilităților de scriere în Scandinavia și în Europa Centrală. Este căsătorită cu un danez și a fost mereu pasionată de diferențele culturale. Cititorii o pot contacta direct pe jessicajoellealexander.com 

Agendă

Parenting 3.0 este mai mult decât o conferință de parenting obișnuită – este un prim pas în parenting 3.0 și un prilej de a discuta despre cele mai noi teorii și concepte de parenting împreună cu speakeri de talie internațională, dintre care unii aflați pentru prima oară în România.

Agenda evenimentului poate fi consultată – aici.

Biletele pot fi achiziționate pe conferintadeparenting.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol