12 ianuarie 2023, 3:57

Cel mai scump serial din istorie și-a încheiat filmările. Detalii scăpate de actori despre ultimul sezon

Apărut în 2011, serialul „Game of Thrones”, realizat de HBO a avut un real succes de la primul episod cucerind inimile oamenilor, având un rating uriaș la fel ca și suma de 10 milioane de dolari alocată fiecărui episod în parte.

Sursa: unshootables.com

Serialul a stabilit record, peste record, de la cel de audiență 10,1 milioane de persoane au văzut episodul live pe HBO, continuând cu numărul de 130.000 de descărcări de pe torrent la câteva minute după încheierea difuzării la TV. Un alt record îl reprezintă notele mari pe site-ul IMDB, unde majoritatea episoadelor au peste 9, iar „Battle of the Bastards” între John Snow si Ramsay Bolton având o incredibilă notă de 9.9.

Serialul și-a încheiat filmările în urmă cu câteva zile pentru sezonul 8, care este cel mai așteptat și va apărea anul următor. Conform lui  Jonathan Quinlan, principalul asistent de regie care a postat pe contul său de Instagram o poză de la filmări în care le mulțumea celor din distribuție că îndurat toate impedimentele cu succes pentru realizarea “Night Dragons”(cel mai probabil numele unui episod) pentru care s-au filmat 55 de zile. Fostul record de zile de filmat a fost „Battle of Bastrards” care a durat 25 de zile și a avut 500 de figuranţi, 65 de cascadori şi 70 de cai şi o echipă de producţie de peste 600 de membri. Sezonul 8 va avea doar 6 episoade și fiecare în parte a costat în jurul a 20 de milioane de dolari.

Sursa: tumblr.com

Sophie Turner, actrița care a interpretat personajul Sansa Stark spune că acest sezon va fi unul foarte sângeros, încărcat de emoție provocată de moartea unor personaje îndrăgite( spoilerele spun că John Snow și Daenerys).

La fel de emoționant a fost și mesajul de la poza postată pe Instagram de actrița Emilia Clarke, care o interpretează pe Daenerys Targaryen, ea scriind despre ultima zi de filmări pentru serial: „M-am suit într-o barcă, în drum spre o insulă, să-mi iau adio de la tărâmul care mi-a fost a doua casă timp de aproape un deceniu. A fost o călătorie pe cinste @gameofthrones vă mulțumesc pentru viața pe care nu mi-am imaginat vreodată că o voi trăi și pentru familia de care îmi va fi întotdeauna dor #eultimulsezon”.

 

 

Vezi aici trailerul sezonului 8 din „Game of Thrones”


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol