27 februarie 2021, 18:11

Cel mai scump vaccin din lume

Cel mai scump vaccin din lume. Da, există așa ceva. El tocmai a fost administrat celei mai hulite persoane din lume. Căci există și așa ceva, la concurență cu George Soros. Numele beneficiarului celui mai scump vaccin din lume este, probabil bănuiți deja, Bill Gates.

S-a vaccinat și Bill Gates, adică. Anti-COVID-19, da. I-a venit și lui rândul să se vaccineze, deși putea fi primul din lume care să beneficieze de doza de vaccin în care o planetă întreagă își pune speranța că va produce câțiva anticorpi, care să protejeze o vreme beneficiarii inoculării.

Chiar dacă a donat zeci de miliarde de dolari pentru știință, pentru combaterea sărăciei și a bolilor, Bill Gates este în continuare hulit de conspiraționiști din toată lumea. Este, probabil, la această oră, cel mai hulit om din lume. Că ne cipează, că ne conectează la 5G, că ne înfige antena undeva, că suntem cobai pentru industria pharma pe care o are la degetul mic, că vrea să ne omoare, să împuțineze populația lumii etc. Au apărut și bancuri, mai bine zis nenumărate bancuri cu Bill Gates, iar conspirațiile nu au scăzut în număr și intensitate.

Fondatorul Microsoft a investit miliarde de dolari în dezvoltarea diverselor vaccinuri în ulimele decenii.

Bill Gates a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Miliardarul a publicat și o fotografie în care este surprins momentul în care primește prima doză a vaccinului.

Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de fotografia cu pricina.

În plus, miliararul le-a mulțumit oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților din domeniul reglementării, dar și lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

În ultimii 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

Bill Gates declara la finalul lui 2020, într-un interviu acordat CNN, că nu exclude varianta ca următoarele patru, poate chiar șase luni, să fie cele mai grele de la debutul pandemiei de coronavirus. Fondatorul Microsoft s-a arătat impresionat de avansul medicinei în lupta cu COVID-19, susținând că „acele vaccinuri cel mai probabil vor pune capăt acestei pandemii, însă nu mai devreme de 2022”.

Deși s-a declarat optimist în privinţa vaccinării, Bill Gates a afirmat că în opinia sa lumea nu va reveni la normal până în 2022.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.