14 iulie 2024, 16:31

Cel mai vizualizat videoclip din întreaga lume: 140 de milioane de accesări

După ce piesa ”Envolver” cântată de artista braziliană Anitta a devenit cea mai ascultată din lume, iată că şi videoclipul a strâns pe YouTube peste 140 de milioane de accesări, devenind cel mai vizualizat din întreaga lume, a informat marţi platforma de streaming citată de EFE, relatează Agerpres.

Impresionantul număr a fost atins joia trecută, cu o zi înainte de recitalul reginei braziliene a muzicii pop la popularul festival Coachella, care a revenit în 2022 după doi ani de suspendare pentru a oferi una dintre versiunile sale cele mai latino, notează YouTube într-un un comunicat difuzat marţi.

Reţeaua socială adaugă că videoclipul a rămas pe primele locuri ale platformei muzicale timp de şapte săptămâni consecutiv. Anitta a oferit vinerea trecută un spectacol de neuitat fanilor săi la festivalul californian, cu o interpretare explozivă a cântecului „Envolver”, transmisă live în întreaga lume.

Potrivit YouTube, Anitta a atins această primă poziţie după ce, între 8 şi 14 aprilie, videoclipul a fost văzut de 17,7 milioane de ori, depăşind clipuri ale grupului de k-pop Bigbang, ale cântăreţului britanic Harry Styles şi ale indianului Yazin Nizar.

Artista braziliană, în vârstă de 29 de ani, s-a clasat şi pe lista celor mai ascultate cântece şi pe Spotify, tot cu „Envolver”, un cântec cu ritmuri urbane înregistrat în spaniolă şi care are deja peste 6,4 milioane de reproduceri pe această platformă muzicală.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol