Site icon Editia de Dimineata

Cele mai apreciate parfurmuri. Ce au ele în comun?

Parfumul este un accesoriu care oferă personalitate și bun-gust ținutelor și stilurilor tale vestimentare. Vei atrage privirile musafirilor de la ocaziile și evenimentele la care participi, de la un interviu, o plimbare în parc sau o vizită la muzeu. Un parfum feminin, de calitate, va fi companionul tău, indiferent de activitățile tale.

Dacă vrei să știi ce au în comun cele mai apreciate parfumuri pentru femei, care sunt aromele și esențele în trend și cum alegi produsul ideal pentru tine, consultă informațiile următoare.

 Originalitatea compoziției

Un factor comun pe care-l împărtășesc cele mai apreciate parfumuri de damă este dat de compoziția acestora. Majoritatea produselor au ingrediente diferite sau modalități inedite prin care creează esențe și arome aparte.

Producătorii combină plante noi, uneori chiar disonante, precum citricele și fructele dulci, și creează mirosuri echilibrate și surprinzătoare, potrivite pentru gusturile atât de diferite ale doamnelor și domnișoarelor.

Parfumurile au aceeași consistență

Parfumurile originale pentru femei au întotdeauna aceeași esență, aromă și densitate. Ambalajul sau logo-ul brandului de pe sticluță sunt, de asemenea, identice. În cazul în care acestea sunt modificate, vor fi anunțate către public printr-o campanie publicitară, astfel încât brandul să își păstreze notorietatea iar produsul să fie în continuare vizibil pentru clienți.

Rafinamentul și eleganța aromelor

Există numeroase esențe și arome pentru parfumurile de damă. Ele diferă în funcție de ingredientele folosite și de modul în care au fost concepute. Printre cele mai îndrăgite categorii de mirosuri, regăsite în majoritatea parfumurilor de succes, se află:

Parfumurile cu esențe florale. Parfumurile cu esențe florale denotă personalitate, feminitate, frumusețe și eleganță. Drept ingrediente, produsele pot conține esențe puternice de liliac, magnolie, buchet floral, iasomie.

Acestea sunt excelente pentru activitățile din zilele călduroase, pentru plimbările pe faleză sau în parc sau chiar pentru o seară petrecută alături de prieteni.

Parfumurile cu esențe orientale. Citricele, vanilia, cedrul, santalul sau chiar mirosurile speciale de bezea, caramel, ciocolată sau alte deserturi delicioase sunt doar câteva esențe des întâlnite la terasele din oraș, pe coridoarele unui muzeu sau chiar la conferințele importante de la locul de muncă.

Parfumurile lemnoase și verde. Natura și oceanul au fost dintotdeauna esențe care nu au nevoie de nicio descriere. Cedrul, pinul, briza oceanului, feriga sau aromele de ceai creează arome deosebite pentru parfumurile de damă. Ele pot fi purtate zilnic sau folosite drept accesoriu la evenimentele importante în care îți dorești să captezi imediat atenția tuturor.

Aromele parfumurilor trebuie alese în funcție de personalitatea, stilul vestimentar sau evenimentul la care participi. Ca să te poți bucura de el cât mai mult timp de la utilizare, asigură-te că alegi produsele originale, cu note de bază, medii și de vârf potrivite și complementare.

Parfumurile și efectul lot aromaterapeutic

Un alt criteriu comun al celor mai îndrăgite parfumuri de damă este dat de sentimentul aromaterateutic oferit. Datorită compoziției din plante naturale și a uleiurilor alese cu grijă, în special pentru extractul de parfum, esența, apa de parfum sau cea de toaletă, produsul redă o stare de bine, energizantă, sensibilă, emoțională și optimistă tuturor persoanelor.

De exemplu, parfumurile cu extract de ceai negru sau verde, oferă doamnelor și domnișoarelor o stare tonică și revitalizantă. Parfumurile cu note citrice sau florale asigură un nivel de stres scăzut și controlat, alături de un sentiment de frumusețe și feminitate deosebit.

Aspect atrăgător și încrezător

Parfumul se află în strânsă legătură cu aspectul unei persoane; atractivitatea fiind într-o relație directă cu mirosul. Aromele plăcute sunt asociate cu un fizic frumos și cu o personalitate puternică, bazată pe încredere, stimă de sine, entuziasm și siguranță.

Cele mai apreciate parfumuri pentru femei au în comun calitatea superioară a ingredientelor, diversitatea și modul în care acestea sunt create, alături de esențe ce persistă în timp și efecte ce stimulează pozitiv mintea și corpul. Totodată, brandul și notorietatea acestuia este un alt criteriu pentru care parfumurile sunt utilizate și apreciate.

Foto UNSPLASH

Sursa: Sephora  

Exit mobile version