15 aprilie 2024, 8:47

Cele mai așteptate 3 seriale de la Netflix din luna decembrie

Luna cadourilor se apropie și cu toții o așteptăm cu sufletul la gură. Pentru iubitorii de seriale TV, luna decembrie va aduce cu siguranță numeroase surprize plăcute. Netflix, cea mai mare reţea de televiziune online din lume și-a făcut deja un renume în ceea ce privește serialele difuzate în România, de la drama politică House of Cards la povestea renumitului traficant de droguri columbian, Pablo Escobar. În decembrie, Netflix nu dezamăgește și ne aduce încă trei seriale importante pe micile ecrane.

”El Chapo”

sursa: techly.com.au

Dacă ți-a plăcut Narcos, atunci cu siguranță îți va plăcea povestea din „El Chapo”. Viața baronul mexican al drogurilor Joaquin Guzman, cunoscut sub porecla de „El Chapo”, este transpusă într-un serial dramatic, unde vom putea vedea povestea adevărată a ascensiunii, capturării și evadării lui.

The Crown

sursa: netflix.com

Netflix a anunțat că sezonul doi al serialui care urmărește povestea de viață a reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, va avea premiera la nivel mondial pe 8 decembrie. Această dramă urmărește rivalitățile politice și viața personală a reginei Elisabeta a II-a, dar și evenimentele care au modelat a doua jumătate a secolului XX. Al doilea sezon va conține 10 episoade, la fel ca primul.

Manhunt – Unabomber

sursa: tveskimo.com

Serialul „Manhunt – Unabomber” prezintă povestea vânătorii de către FBI a cunoscutului terorist Ted Kaczynski, cunoscut și ca „Unabomber”. Povestea adevărată primește o nuanță fictivă în acest serial în care FBI apelează la un psiholog criminalist pentru a-l captura pe temutul terorist. Povestea este structurată în jurul agentul FBI și a criminalistul Jim „Fitz” Fitzgerald, care încearcă să utilizeze lingvistica criminalistică pentru a-l identifica și captura pe Unabomber.

 

[Sursa imagine: twitter.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol