26 octombrie 2021, 22:25

Cele mai bune telefoane mobile în 2021

În 2021, a cumpăra cele mai bun telefon înseamnă a căuta ceva care va dura câțiva ani. Și nu trebuie să cheltui o sumă imensă pentru a obține un smartphone grozav, deoarece o grămadă de telefoane mobile grozave sunt disponibile la prețuri acceptabile. 

Un smartphone bun trebuie să reziste câțiva ani (cel puțin), să aibă o cameră excelentă, un ecran frumos, o durată lungă de viață a bateriei și să fie suficient de rapid pentru a face toată munca de care ai nevoie. Crede sau nu, toate aceste lucruri sunt mai ușor ca oricând de găsit într-un telefon – așa că alegerea celui mai bun este adesea o chestiune de preferințe. Iată alegerile noastre de telefoane mobile din care poți să te inspiri.

Apple iPhone 12

Există patru variante diferite de telefoane mobile iPhone 12. Modelul tradițional, normal, este o alegere bună. iPhone 12 este unul din cele mai bune telefoane mobile pentru majoritatea oamenilor.

Modelul 12 are același design general, același procesor, aceeași încărcare fără fir, același sistem Face ID, același suport 5G, aceeași cameră frontală și aceleași camere principale și cu unghi larg ca modelul mai scump iPhone 12 Pro, dar este cu câteva sute de lei mai ieftin. Pe lângă toate acestea, vine în cinci culori, cu una mai mult decât poți alege în modelele Pro.

Comparativ cu iPhone 12 mini, iPhone 12 are un afișaj mai spațios și o baterie mai mare – două lucruri importante pentru mulți oameni. La 6,1 inci, este suficient de mare pentru a face ca vizionarea videoclipurilor și citirea textului să fie confortabilă și atrăgătoare, dar nu este atât de mare încât să fie teribil de greu de folosit cu o mână sau să nu încapă în buzunar. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, foarte bună; te poți aștepta ca acest telefon să reziste toată ziua fără a fi nevoie să îl încarci înainte de culcare.

Principalul dezavantaj al unui iPhone este că este scump. In schimb, iti poti asigura telefonul cu o simpla asigurare Iphone de pe Emag.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Cel mai bun telefon Android pe care îl poți cumpăra chiar acum este Samsung Galaxy S21 Ultra. Cu un ecran mare de 6,8 inci și cele mai bune camere pe care le poți obține pe un telefon Android, este alegerea fără compromisuri. În unele situații de lumină, camerele sale sunt chiar mai bune decât cele de pe iPhone 12 Pro Max.

Galaxy S21 Ultra vine cu cele mai recente și cele mai bune specificații pe care le poți obține pe Android. Are cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 888, care este cel mai rapid pe care îl poți găsi pe un Android. Oferă suport pentru stilouri S Pen dacă preferi să utilizezi un stilou, deși este vândut separat. Ecranul are o rată de reîmprospătare ridicată, ceea ce face ca derularea să fie mult mai lină. Are, de asemenea, o baterie imensă, care va dura două zile fără prea mult efort.

Este cel mai frumos telefon pe care îl poți obține chiar acum. Cu toate acestea, nu putem spune că ne place la fel de mult software-ul Samsung, care în acest moment este puțin aglomerat și prezintă reclame în locuri precum aplicația meteo. 

Galaxy S21 Ultra este un telefon foarte scump. Însă, din fericire, cele mai multe telefoane Samsung sunt reduse devreme și des. 

Samsung Galaxy S21 / S21 Plus 

Deși Samsung Galaxy S21 și S21 Plus nu se ridică la valoarea S21 Ultra, acestea sunt în continuare opțiunile noastre pentru cele mai bune telefoane Samsung și Android sub o mie de dolari. 

Galaxy S21 și S21 Plus sunt în esență telefoane identice cu trei diferențe: dimensiunea ecranului, dimensiunea bateriei și materialele. Am analizat Galaxy S21 obișnuit și am găsit că este un telefon mobil foarte competent, chiar dacă ai putea susține că este o reîmprospătare minoră față de Galaxy S20 din anul precedent.

Cu toate acestea, Samsung a actualizat partea importantă: procesorul este același Snapdragon 888 ca cel de pe Ultra. Asta înseamnă că Galaxy S21 este foarte rapid și ar trebui să dureze mai mult de câțiva ani fără să încetinească.

Probabil că vor apărea în curând mai multe telefoane Samsung și Android grozave, dar chiar acum telefonul Android care are cel mai bun echilibru dintre funcții și preț este S21.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.