24 ianuarie 2021, 4:17

Cele mai senzaționale destinații unde poți călători singur

Europa este una dintre cele mai bune destinașii ale planetei pentru o excursie solo. Zborurile sunt relaxante și relativ scurte. În plus, Europa înregistrează scoruri înalte în ceea ce privește infrastructura turistică, cultura, atracțiile turistice, alimentația, și viața de noapte.

Iată câteva dintre cele mai bune destinații pentru cei care preferă să călătorească singuri!

Dublin, Irlanda

Sursa www.addtobucketlist.com

Dublin este vesel, prietenos și primitor – tot ceea ce are nevoie un călător singur. Există ceva despre capitala irlandeză, care te face instantaneu să te simți ca acasă. De la descoperirea Catedralei Sf. Patrick la explorarea minunatului castel din Dublin, Irlanda este o plăcere pentru simțuri.

Bergen, Norvegia

Sursa www.addtobucketlist.com

Orașul norvegian cald și primitor este cunoscut pentru peisajele sale senine și frumusețea idilică. Explorați casele de lemn din Bergen, care au fost introduse lista patrimoniului UNESCO. De la piețele vaste până la atracțiile unice cum ar fi telefericul Mount Ulriken, la spectacole extraordinare de la funicularul Floibanen, Bergen este locul ideal pentru o călătorie de neuitat. Nu uitați să vizitați Trodhaugen, casa muzicianului Edvard Grieg.

Lucerna, Elveția

Sursa www.addtobucketlist.com

Lucerna este un oraș elvețian și prietenos cu călătorii, care este amplasat în centrul țării pe vârful lacului Lucerna. Destinația montană găzduiește Turnul de apă, casele fermecătoare și Podul Chapel. Poate fi o experiență prielnică pentru prima excursie solo.

Edinburgh, Scoția

Sursa www.addtobucketlist.com

Cea mai fantastică locație pentru călătorii singuri și backpackeri este, probabil, un festival din Edinburgh. Puține destinații europene fac festivaluri cu același specific ca și capitala scoțiană. De la Festivalul Jazz și Blues până la Festivalul de la Edinburgh Fringe la Festivalul Internațional de Film, Edinburgh se află într-o continuă sărbătoare.

Stockholm, Suedia

Sursa www.addtobucketlist.com

Capitala suedeză, extrem de încântătoare, are tot ce îți poți dori, de la străzile vechi ale orașului vechi, la podurile vechi-lumești până la insule splendide (în jur de 14) și chiar o parte de distracție din secolul al XIX-lea. Veți găsi stații de metrou tematice și artistice, o rată scăzută a criminalității și o mulțime de călătorii gratuite de mers pe jos în jurul orașului.

Găsiți materialul integral aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.