4 martie 2024, 13:52

Cele mai spectaculoase costume din legendarul musical „Mamma Mia!“, expuse în premieră publicului larg

Cele mai spectaculoase costume din musicalul „Mamma Mia!“, cel mai așteptat show al anului în România, sunt expuse în premieră, începând de astăzi în cadrul unui centru comercial din București.

Costumele sunt cele originale, purtate de artiștii români în timpul spectacolului, pentru a aduce la viață îndrăgitele personaje Donna Sheridan (Loredana), Harry Bright (Horia Brenciu), Sam (Cornel Ilie), Bill (Adrian Nour), Tanya (Anca Țurcașiu), Red (Ecaterina Ladin), Sky (Silviu Mircescu) și Sophie (Bianca Purcarea).

Faimoasele costume care vor fi expuse public timp de zece zile în ParkLake Shopping City vor ajută publicul să între în atmosfera magică din „Mamma Mia!”, că un preambul la spectacolul legendar care va reveni pe scenă Sălii Palatului din Capitală după o pauză de doi ani, pe 28 și 29 decembrie.

Despre ce e vorba…

Musicalul „Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânăra aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, așa că decide să-i invite pe mică insula grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent.

Producția artistică aduce pe aceeași scenă peste 70 de artiști și 200 de costume, care dau viață personajelor complexe, care vor dansa și interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreagă lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, și garantând celor prezenți o experiență de neuitat.

Musicalul care a făcut istorie

În „Mamma Mia!“ musicalul care a cucerit întreagă lume și care a fost urmărit până acum de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona și publicul român datorită distribuției și a  producției de amploare.

Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești.

Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia “Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producții originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music”, „The King and I” și „Damn yankees”.

„Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentații.

Datorită succesului internațional înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

Bilete

Cei care doresc să aibă parte de o experiență de neuitat au acum posibilitatea de a-și achiziționa bilete la prețuri avantajoase, acestea fiind o opțiune excelență pentru cadoul ideal cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Biletele pentru 28 și 29 decembrie costă între 139 și 299 de lei și pot fi achiziționate din rețeaua www.IaBilet.ro 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol