28 octombrie 2021, 23:34

Celine Dion își amână din nou concertul din România, din cauza pandemiei. Surpriză: anul în care îl susține

Fanii din Europa ai celebrei cântărețe canadiene Celine Dion trebuie să spună ”Să fim sănătoși, să o mai ducem/ducă până atunci”, căci aceasta le-a făcut o surpriză nu tocmai plăcută. Sigur, de înțeles în contextul pandemiei, dar…

Ei bine, fanii trebuie să aștepte încă DOI ani ca să-și vadă artista preferată. Aceasta a anunțat, joi, că turneul său, „Courage World Tour”, a fost amânat din nou din cauza pandemiei. Seria de concerte va avea loc abia în 2023, astfel că spectacolul din România se va desfășura în 11 iunie 2023.

Biletele deja cumpărate își pastrează valabilitatea.

Inițial, concertul de la București al artistei Celine Dion trebuia să aibă loc la 29 iulie 2020, la Arena Națională din București. A fost amânat în primă fază cu un an, pentru 25 iulie 2021, iar acum, cu încă doi ani.

De-abia așteptam să vă văd în această vară în Europa, dar din păcate, din cauza acestei situații care există în lume, lucrurile se tot amână. Dar vă rog, nu vă pierdeți speranța! Avem mari speranțe că vom organiza concertele în 2023. De-abia aștept să vă văd! Până atunci, rămâneți în siguranță, fiți sănătoși! 2023, pregătește-te!” – este mesajul pe care Celine Dion l-a transmis fanilor.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.