16 iunie 2024, 20:51

Celine Dion lucrează la un documentar despre viața și cariera ei

Celine Dion este de acord cu un lungmetraj documentar despre ea.

Cântăreaţa canadiană a acceptat realizarea unui film care va spune povestea vieţii ei şi a reuşitelor profesionale, lansărilor de albume, premiilor, turneelor.

Acesta va fi pregătit de Divizia Premium Content a Sony Music Entertainment în parteneriat cu SME Canada şi Vermilion Films. Filmul, care nu a primit încă un titlu, va fi regizat de Irene Taylor.

„Am fost mereu o carte deschisă pentru fanii mei şi, cu sensibilitatea şi creativitatea ei profundă, cred că Irene va putea să arate tuturor o parte din mine pe care nu au văzut-o până acum. Ştiu că ea îmi va spune povestea în cel mai onest mod”, a transmis Dion, conform news.ro.

Să fac această călătorie cu un artist legendar precum Celine Dion este o ocazie extraordinară pentru mine, în calitate de cineast. Să îi pot examina viaţa şi cariera unică îmi va permite să creez un portret complex al unui superstar emblematic, global, pe care sunt nerăbdătoare să îl arăt lumii”, susține regizoarea.

Celine Dion are cinci premii Grammy, două premii Oscar, un trofeu pentru întreaga carieră la Billboard Music Awards şi, în 2004, recunoaşterea la World Music Awards ca artista cel mai bine vândută din toate timpurile.

sursa foto: gsp.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol